Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Κρητικός: «Πρόεδρος αυτής της ομάδας είναι ο Ζαχαρίας Βλαστός, εγώ κατέχω τυπικά αυτή τη θέση»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην προεδρία του ΠΑΝΟΜ, παραχώρησε στο Primesport.gr ο Γιάννης Κρητικός.

Ο ικανός παράγοντας επέστρεψε στον προεδρικό θώκο του ΠΑΝΟΜ, παρότι όπως αναφέρει πρόεδρος της ομάδας για εκείνον είναι ο Ζαχαρίας Βλαστός, ο οποίος είναι και η ιστορία της ομάδας.

Ο Γιάννης Κρητικός μίλησε για τους στόχους του μετά την εκλογή του, τονίζοντας πως η δημιουργία του βοηθητικού γηπέδου, αποτελεί για εκείνον πρωταρχικό στόχο.

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ θέλησε μέσα από το Primesport.gr να ευχαριστήσει χορηγούς και σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ΠΑΝΟΜ, πρόσωπα όπως ο Γιώργος Φανουράκης, αλλά και τους προπονητές των Ακαδημίες οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς, όπως και τον κόουτς της πρώτης ομάδας, Μανώλη Κατσούλη που όπως αναφέρει, κατάφερε να συσπειρώσει τα αποδυτήρια των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στις δηλώσεις του στο Primesport.gr ο Γιάννης Κρητικός:

Θεωρώ ότι είμαι τυπικά πρόεδρος αυτής της ομάδας αφού για εμένα πρόεδρος της, είναι η ιστορία της που έχει και όνομα και επίθετο και λέγεται Ζαχαρίας Βλαστός. Θέλω να χαρακτηρίσω τις επόμενες χρονιές ως μια περίοδο αναγέννησης αφού η σημερινή διοίκηση θα δώσει μεγάλο βάρος στην σωστή λειτουργία των ακαδημιών της και στην διεκδίκηση αθλητικών χώρων που σέβονται την νεολαία. Στόχος πρωταρχικός είναι το βοηθητικό γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας και την κοινωνία των Μαλίων που ειδικότερα φέτος μας στηρίζει αρκετά. Με υπομονή και αρκετή δουλειά θέλουμε να κρατήσουμε την ιστορία του συλλόγου εκεί που αξίζει. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή κλίματος έχει ο προπονητής μας Μανώλης Κατσούλης που έχει συσπειρώσει τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές των ακαδημιών που αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον Γιώργο Φανουράκη για τον απεριόριστο χρόνο του για το μητρώο αλλά και για όλα τα οργανωτικά του συλλόγου Θέλω να στείλω μήνυμα σε όλους αυτούς που βάζουν τα εγώ τους πάνω από την ομάδα ΌΤΙ Πρώτο λόγο έχουν όσοι παραβρέθηκαν στις δημοκρατικές διαδικασίες του εκλογικού σώματος. Ο ΠΑΝΟΜ είναι ενωμένος καθώς πλαισιώνεται από ανθρώπους που έχουν δείξει ότι αγαπούν την ομάδα είτε είναι ενεργοί είτε ανενεργοί για κάποιο χρονικό διάστημα. Κλε;iνω με μια ευχή να γίνουμε καλύτεροι παράγοντες γιατί αυτό που πρέπει να μας ενώνει είναι η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και αποκλειστικά για το συλλογή μας. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους