Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Μάγγος: “Πάντα θα έχω μια σχέση αγάπης με τον κόσμο της Ιεράπετρας”

Ιδιαίτερα συγκινημένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Προοδευτικής Γιάννης Μάγγος από την υποδοχή που του επεφύλαξε ο φίλαθλος κόσμος της Ιεράπετρας που δεν ξέχασε τα 2,5 επιτυχημένα χρόνια του νεαρού τεχνικού στον πάγκο του ΟΦΙ. 

Για την επιστροφή του σε ένα γήπεδο και μια ομάδα που έχει περάσει πολλές και σημαντικές στιγμές ο Γ.Μάγγος επισήμανε : 

“Όποτε έρχομαι σε αυτή την όμορφη πόλη και την ομάδα όπου σε 2,5 χρόνια κάναμε απίστευτα πράγματα είμαι περήφανος γιατί κάναμε όλη την πόλη και τον νομό Λασιθίου υπερήφανους. Είναι το δεύτερο σπίτι μου η Ιεράπετρα και πάντα θα έρχομαι ως αντίπαλος με αγάπη και σεβασμό προς τους φιλάθλους και την ομάδα. Ήταν συγκινητικό γιατί δεν περίμενα τέτοια υποδοχή , ξέρω ότι έχω φίλους και δεσμούς εδώ αλλά συγκινούμε όταν βλέπω κόσμο να βγαίνει από τα σπίτια του και τα μαγαζιά και να σε χαιρετάει. Πάντα θα έχω μια σχέση αγάπης με τον κόσμο” 

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΙ τόνισε: 

“Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ξέραμε ότι στο λάθος θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα. Ισοφαρισαμε είχαμε ισορροπήσει και το ματς αλλά από ένα λάθος από ένα πλάγιο δεχθήκαμε ένα παιδικό γκολ. Όταν έχεις τέτοιες συνθήκες να παίξεις όποια ομάδα έκανε το λάθος θα έχανε, το κάναμε τελικά εμείς και χάσαμε. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες. Βλέπετε ότι ο δικός μας όμιλος απαρτίζεται από πολύ καλές και ιστορικές ομάδες και μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το ποιος θα ανέβει και το ποιοι θα πέσουν από την κατηγορία”