Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Μωραΐτης: «Η Γαρίπα είναι σαν οικογένεια για εμένα – Παρότι δεν κατάγομαι από εκεί, ένα κομμάτι μου είναι Γαριπιανό»

Ο αρχηγός της Γαρίπας, Γιώργος Μωραΐτης μίλησε στο Primesport.gr για την πορεία του στην ομάδα αλλά και το έως τώρα ξεκίνημα της, στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ.

Παρότι δεν κατάγεται από το χωριό της Γαρίπας, το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα, αποτελώντας και τον αρχηγό της εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα αγωνίζεται εκεί από την σεζόν 2013/14, ενώ από το 2018 φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μωραΐτη, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Primesport.gr αναφέρθηκε στην πορεία του στην ομάδα της Γαρίπας, την οποία μετά από τόσα χρόνια την βλέπει σαν οικογένεια, αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται φέτος σε αυτή, όπου βρίσκεται χάρη στις εμφανίσεις της, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β1 ΕΠΣΗ μαζί με την Ανάληψη. Τι είπε για την διοίκηση καθώς και τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Λουλουδάκη, με τον οποίο όπως τονίζει υπάρχει βελτίωση μέρα με τη μέρα για όλους τους παίκτες, όπως για τη συνέχεια της σεζόν και τους στόχους που έχει θέσει το σωματείο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της Γαρίπας, Γιώργος Μωραΐτης στο Primesport.gr

«Η ομάδα της Γαρίπας για μένα μετά από τόσα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι σαν οικογένεια, ενώ δεν είναι η καταγωγή μου από το χωριό ένα κομμάτι μου είναι Γαριπιανό. Βλέπω φέτος στην ομάδα μεγάλη συμμετοχή και πολλή όρεξη από όλους τους συμπαίκτες μου.  Με τον Δημήτρη Λουλουδάκη τον προπονητή μας, μέρα με την μέρα υπάρχει βελτίωση και σε εμένα και στον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Αυτή την χρόνια από την αρχή της είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη και μέχρι τώρα είμαστε μέσα στον στόχο μας. Έχουμε επίσης μεγάλη στήριξη από τον προπονητή μας, την διοίκηση και βεβαίως από τον πρόεδρο μας Χρήστο Βασιλάκη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και δεμένοι όπως είμαστε όλη η ομάδα σαν οικογένεια να κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε στο τέλος της χρονιάς να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι.»