Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Νικολιδάκης: «Ονειρική χρονιά για όλο το οικοδόμημα της Φαιστού – Χαρούμενος για τα εύσημα και την αναγνώριση των αντιπάλων»

Ο Γιάννης Νικολιδάκης έκανε τον απολογισμό της σεζόν, μιλώντας στο Primesport.gr.

Ο ικανός τεχνικός της Φαιστού, πραγματοποίησε μία απολογιστική δήλωση της φετινής “ονειρικής” χρονιάς, όπως χαρακτήρισε για τον μεσαρίτικο σύλλογο, τόσο για τα τμήματα υποδομής, όσο και για την μεγάλη ομάδα.

Ο Γιάννης Νικολιδάκης αναφέρθηκε στις σημαντικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών το περασμένο καλοκαίρι, οι οποίες ωστόσο έδωσαν το έναυσμα, προκειμένου το σωματείο να κοιτάξει στα “σπλάχνα” του ώστε ν’ αναπληρώσει τα κενά που δημιουργήθηκαν, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και θέση βασικού σε παιδιά των Ακαδημιών της Φαιστού, οι οποίες αποτελούν ανεξάντλητη πηγή ταλέντου πλέον.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μεσαράς, μοίρασε συγχαρητήρια σε όλον τον οργανισμό της Φαιστού και ιδιαίτερα στη διοίκηση που στήριξε την φιλοσοφία και δήλωσε περισσότερο χαρούμενος για τα εύσημα και την αναγνώριση των αντιπάλων, οι οποίοι έκαναν λόγο πως η Φαιστός ήταν η καλύτερη ομάδα του Ομίλου, παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα χάθηκε στην ισοβαθμία από τον Μοχό.

Τέλος ο Γιάννης Νικολιδάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο εν τη γενέσει ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ανώτερων κατηγοριών για τα ταλαντούχα παιδιά του, κάνοντας σαφές πως δεν σταθεί εμπόδια στα όνειρα τους και επισημαίνοντας, πως η πόρτα της Φαιστού θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνους εφόσον θέλουν να επιστρέψουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάναμε μία ονειρική χρονιά για όλο το οικοδόμημα της Φαιστού, σε όλα τα επίπεδα, από την Ακαδημία, μέχρι την ομάδα της Youth League και την μεγάλη ομάδα. Η πορεία στην μεγάλη ομάδα, που στόχος μας ήταν να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται παρότι πολλά από  τα παιδιά που είχαμε την προηγούμενη χρονιά   αποχώρησαν το καλοκαίρι και πρόθεση τόσο δική μου όσο και της διοίκησης ήταν να αναπληρώσουμε τα κενά αυτά με παιδιά από την Ακαδημία του Συλλόγου, όπως είναι οι Άλλα, Γρηγοράκης, Κουγιουμτζάκης, Νικολιδάκης Αλ., Γρηγοράκης Α., Παπαδάκης Ι, Νικηφοράκης και Χατζιδάκης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία  Μπορέσαμε στην αρχή με τον Δημήτρη Σκαντζάκη και στα μέσα της σεζόν με τους Ντόκο και Γιώργο Παπαδάκη (Μαυρίδης), καθώς και με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο μπόρεσε με αξιώσεις να κάνει πρωταθλητισμό. Η ομάδα μας τερμάτισε στην πρώτη θέση, χάνοντας το πρωτάθλημα στην διαφορά τερμάτων, ωστόσο τα εύσημα και η αναγνώριση των αντιπάλων μας, οι οποίοι έκαναν λόγο πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα του Ομίλου, είναι αυτές που μας κάνουν να χαιρόμαστε περισσότερο, την φετινή ονειρική χρονιά για εμάς. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, στη διοίκηση που μαζί στηρίξαμε αυτή τη φιλοσοφία και στους ποδοσφαιριστές μου, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε αγώνα και προπόνηση. Θεωρώ πως βάσει των εμφανίσεων τους, πολλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα μας, “χτυπούν” τις πόρτες μεγαλύτερων κατηγοριών, για να πάρουν μεταγραφή και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και σταδιοδρομία και να τους υπενθυμίσουμε ότι η πόρτα της Φαιστού θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνους.»