Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Σαλούστρος: «Η ΕΠΣΗ έχει αφήσει τους διαιτητές στο έλεος του θεού – Οφείλει να τους εκπαιδεύσει για να γίνουν καλύτεροι»

Έκκληση προς την  ΕΠΣΗ και την επιτροπή διαιτησίας  έκανε μέσα από το Primesport.gr ο αντιπρόεδρος του Αετού Ανωγείων, Γιάννης Σαλούστρος.

Ο παράγοντας της ομάδας των Ανωγείων, κάνει λόγο πως η κατάσταση με τους διαιτητές την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει ξεφύγει, τονίζοντας πως η ΕΠΣΗ έχει αφήσει τους διαιτητές στο έλεος του θεού.

Όπως αναφέρει η Ένωση οφείλει να εκπαιδεύσει τους νέους διαιτητές ώστε εκείνοι να γίνουν καλύτεροι και να μπορέσουν να διευθύνουν δύσκολα παιχνίδια, ενώ επισημαίνει πως τα λάθη που κάνουν είναι λόγω της ανικανότητας τους κι όχι από δόλο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στη δήλωση του στο Primesport.gr ο Γιάννης Σαλούστρος

«Θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια που αγωνιζόμαστε η διαιτησία να στέκεται στο ύψος της και μην αδικούν τον κόπο των παιδιών καμίας ομάδας. Πρέπει η ΕΠΣΗ να λάβει τα μέτρα της γιατί φέτος η κατάσταση έχει ξεφύγει υπάρχουν πολλά παράπονα από όλες τις ομάδες και δεν είναι δικαιολογία ότι δεν έχουν διαιτητές. Αυτοί οι διαιτητές που έχουν να τους εκπαιδεύσουν- παρακολουθούν για να του εκπαιδεύσουν να γίνουν καλύτεροι. Τους έχουν αφήσει στο έλεος του θεού και δεν ξέρουν πως να διευθύνουν δύσκολα παιχνίδια. Και για την βελτίωση της διαιτησίας από την ΕΠΣΗ. Πρέπει να τους βοηθήσουν να γίνουν καλύτεροι. Κανείς δεν το κάνει ηθελημένα αλλά δεν μπορούν-ξέρουν. Ευχαριστούμε την Παλιανή για την φιλοξενία.»