Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Τριάντης: “Ιστορική ομάδα ο Ηρόδοτος, ανήκει στις μεγαλύτερες κατηγορίες”

Για την μεταγραφή του στον Ηρόδοτο μίλησε στο Primesport.gr λίγο μετά την συμφωνία του με την ομάδα της Αλικαρνασσού ο Γιώργος Τριάντης τονίζοντας ότι έρχεται σε μια ιστορική ομάδα που ανήκει στις μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και για την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚρουσώνα. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Τριάντη στο Primesport.gr 

“Αρχικά με την ευκαιρία θα ήθελα να μιλήσω για την χρονιά που πέρασε στην ομάδα του ΠΑΟ Κρουσώνα. Ήταν μια πολύ ωραία και γεμάτη χρονιά με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κύριο Μπουμακη Κώστα ,τον Κώστα Πανταζή, τον Μανόλη Λεμονάκη, τον Μύρο και Μάνο Μακατουνη, τον Καλομοίρη τον Γιώργο και όλοι την διοίκηση του ΠΑΟΚ που πραγματικά έκαναν ότι μπορούσαν. Επίσης τον Βασίλη Κρασανάκη και τον Τάσο το Τριανταφύλλου που σε συνδυασμό με τη διοίκηση κατάφεραν πέρα από μια καλή και οργανωμένη ομάδα να φτιάξουν μια πραγματική οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου για αυτό καταφέραμε και ότι καταφέραμε.

Όσο αναφορά την μεταγραφή μου στον Ηρόδοτο.. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν ενδιαφέρον . Είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που σίγουρα ανήκει στις μεγαλύτερες κατηγορίες Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει!”