Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φιολιτάκης: «Αγωνιζόμαστε συνεχώς με πολλές ελλείψεις – Στόχος η νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι»

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια Καλλιθέας εκτός έδρας, προετοιμάζεται ο ΑΣΑΒ. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα της Αγ. Βαρβάρας, καθώς και τις δηλώσεις του Γ. Φιολιτάκη ενόψει της αναμέτρησης.

Με απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στο παιχνίδι με την Ομόνοια Καλλιθέας, για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ η Αγία Βαρβάρα.

Οι Χατζηγεωργίου και Πιντιλί δεν έχουν αποθεραπευτούν από τους τραυματισμούς τους και δεν θα δώσουν το παρών στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Σαϊτάκη ο οποίος θα απουσιάζει μετά την ποινή δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Ο Γιώργος Φιολιτάκης με δηλώσεις στο Primesport.gr αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής επισημαίνοντας τα εξής: “Σίγουρα είναι ένα ακόμη δύσκολο για μας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Ομόνοια η οποία προέρχεται και από ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Για τη δική μας την ομάδα σημαντικό είναι να έχουμε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για αυτή την αναμέτρηση γιατί η αλήθεια είναι ότι συνεχώς αγωνιζόμαστε με πολλές ελλείψεις. Στόχος όπως σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και για αυτό θα αγωνιστούμε και την Κυριακή.”