Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φιολιτάκης: «Ανήκει αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές η νίκη – Συνεχίζουμε να δουλεύουμε»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Φιολιτάκης για την σπουδαία νίκη της Αγίας Βαρβάρας στο Γάζι, η οποία την έφερε για πρώτη φορά στην κορυφή του 1oυ Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, στο Primesport.gr

Ο ΑΣΑΒ μετά τη νίκη του στο Γάζι επί των Νέων Αλμυρού με 1-2 και σε συνδυασμό την ήττα της Τυλίσου στο ντέρμπι από τον Άγιο Δημήτριο, σκαρφάλωσε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Φιολιτάκης μιλώντας στο Primesport.gr, έκανε λόγο για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο ανήκει αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι απέδειξαν για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν που διανύουμε ότι διαθέτουν την ποιότητα αλλά και την προσωπικότητα που απαιτείται για να κερδίζουν αυτά τα ματς, τονίζοντας πως έχουν τον σεβασμό του, διότι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν αγωνίζονται και προπονούνται μακριά από την φυσική έδρα της ομάδας. Αφού υποστήριξε πως η δουλειά συνεχίζεται, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα με υγεία.

“Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη για την ομάδα μας, μια νίκη που ανήκει αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές γιατί απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι διαθέτουν την ποιότητα και την προσωπικότητα που απαιτούν αυτά τα ματς. Έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου για ακόμη μια φορά γιατί όλα όσα έχουν πετύχει φέτος είναι κάτω από δύσκολες συνθήκες αφού η ομάδα είναι αναγκασμένη να παίζει και να προπονείται όλη τη χρονιά μακριά από το γήπεδο μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά μέχρι το τέλος… Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο!» ήταν τα λόγια του Γιώργου Φιολιτάκη.