Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φιολιτάκης: «Αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη»

Το πρωτάθλημα στην Α2 ΕΠΣΗ ξεκινά το προσεχές Σ/Κ με τον Γιώργο Φιολιτάκη να τοποθετείται επ’ αυτού μιλώντας στο Primesport.gr.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, η Αγ. Βαρβάρα φιλοξενείται στην έδρα του Αετού Ανωγείων το πρωί της Κυριακής, θέλοντας να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα, με το σύνθημα να δίνεται από τον προπονητή της, Γιώργο Φιολιτάκη, ο οποίος μιλώντας στο Primesport.gr αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του αλλά και την επιθυμία της για θετική εκκίνηση στους επίσημους αγώνες.

“Όλοι στην ομάδα περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη των επίσημων αγώνων και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Σίγουρα η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες όμως θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Θα αντιμετωπίσουμε με μεγάλο σεβασμό τον αντίπαλο μας και θεωρώ οτι αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη. Να ευχηθώ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο καλή χρονιά με υγεία!” αναφέρει στις δηλώσεις του ο ικανός τεχνικός.