Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φιολιτάκης: «Νίκη που μας δίνει ηρεμία – Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε»

Ο Γιώργος Φιολιτάκης μίλησε για την δεύτερη νίκη της Αγ. Βαρβάρας στο πρωτάθλημα απέναντι στην Παλιανή.

Το πρώτο παιχνίδι στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα, συνδυάστηκε με νίκη με 3-2 απέναντι στην Παλιανή για την Αγ. Βαρβάρα, η οποία μετρά το απόλυτο στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Φιολιτάκης μιλώντας στο Primesport.gr τόνισε πως αυτό που κρατά από το χθεσινό παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί για την ομάδα του, η οποία είναι καινούρια και χρειάζεται χρόνο ώστε να αποδώσει αυτά που μπορεί στον αγωνιστικό χώρο, υποστηρίζοντας πως η διακοπή θα αποδειχθεί ωφέλιμη για τον ΑΣΑΒ, έχοντας την ηρεμία του 2/2 στο πρωτάθλημα έως τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς στην επιστροφή στη φυσική μας έδρα, αποτέλεσμα που θα μας δώσει ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι τη στιγμή της αποβολής του τερματοφυλακα μας αλλά στη συνέχεια παρά το γεγονός ότι είχαμε ένα καθαρό σκορ δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, μας αποσυντόνισε η αποβολή και δώσαμε το δικαίωμα τον αντίπαλο να μας απειλήσει. Στο τέλος αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και το 2/2 στο πρωτάθλημα. Είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε το χρόνο μας για να αποδώσουμε στο γήπεδο αυτά που μπορούμε πραγματικά, η διακοπή σίγουρα θα μας βοηθήσει ώστε να επιστρέψουμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος θα είναι σύμμαχος μας.”