Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φιολιτάκης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να απολαύσουμε το παιχνίδι»

Ένα παιχνίδι πρόκληση βρίσκεται ενόψει για την Αγ. Βαρβάρα η οποία στο πλαίσιο της γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ φιλοξενεί τον Αλμυρό το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η κληρωτίδα δεν ήταν με το μέρος του ΑΣΑΒ, αφού το αποτέλεσμα τον έφερε αντιμέτωπο με μία από τις καλύτερες ομάδες του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, τον Αλμυρό ο οποίος έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Φυσικά, ποδόσφαιρο είναι κι όλα μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα νοκ-άουτ, ωστόσο από την στιγμή που τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, προφανώς το ξεκάθαρο φαβορί είναι εκείνη του Γαζίου.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Φιολιτάκης προετοιμάζει το συγκρότημα του για αυτή την αναμέτρηση, χωρίς να έχει στα σχέδια του, τον Γιώργο Παπαγγελή, ενώ ενδέχεται οι απόντες να είναι περισσότεροι λόγω της ημέρας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις κάποιων ποδοσφαιριστών.

Μιλώντας στο Primesport.gr ο ικανός τεχνικός του ΑΣΑΒ δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι πρόκληση απέναντι σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής. Ο Αλμυρός είναι μια μεγάλη ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Στόχος μας είναι να είμαστε όσο γίνεται ανταγωνιστικοί, να απολαύσουμε το παιχνίδι όπως και ο κόσμος που θα έρθει να το δει και όπου βγει.»