Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φιολιτάκης: «Περήφανος για τους παίκτες μου, απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα»

Διαβάστε τι δήλωσε για τη νίκη με 4-0 επί του ΕΓΟΗ, ο προπονητής του ΑΣΑΒ, Γιώργος Φιολιτάκης στο Primesport.gr.

Ο ικανός προπονητής της Αγίας Βαρβάρας, έκανε λόγο για μία σημαντική νίκη που δίνει την δυνατότητα στην ομάδα του να πάει με ηρεμία στην διακοπή του πρωταθλήματος και να δουλέψει με περισσότερη διάθεση.

Ο Γιώργος Φιολιτάκης δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, οι οποίοι παρά την έλλειψη της φυσικής έδρας της ομάδας, λόγω των έργων που γίνονται αυτό το διάστημα, ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες, ενώ εξέφρασε τις ευχές του τόσο στον τραυματία ποδοσφαιριστή του ΕΓΟΗ, Σαράντο Σακλαμάκη για ταχεία ανάρρωση, όσο και σε όλον τον κόσμο για καλές γιορτές με υγεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος και να δουλέψουμε με πολύ περισσότερη διάθεση και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας μετά τις γιορτές. Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου γιατί απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα μέσα στο γήπεδο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω της έλλειψης του γηπέδου μας αυτήν την περίοδο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με στόχο να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. θέλω να ευχηθώ περαστικά στον ποδοσφαιριστή του ΕΓΟΗ που τραυματίστηκε και να επιστρέψει γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας του. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία!!!”