Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φιολιτάκης: «Στενάχωρο αποτέλεσμα ειδικά με τον τρόπο που ήρθε – Προέχει να ηρεμήσουμε»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Φιολιτάκη για την ήττα του ΑΣΑΒ με 2-3 από το Ασήμι.

Παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο ντέρμπι με το Ασήμι, η Αγ. Βαρβάρα γνώρισε την ήττα με 2-3 για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το γεγονός αυτό σχολίασε σε δηλώσεις του στο Primesport.gr ο Γιώργος Φιολιτάκης ο οποίος έκανε λόγο για ένα στενάχωρο αποτέλεσμα και στάθηκε στην αδράνεια στις στατικές φάσεις από την ομάδα του, η οποία όπως τόνισε προέχει να ηρεμήσει και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον ΠΟΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Σίγουρα το σημερινό αποτέλεσμα μας στεναχωρεί ιδιαίτερα και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε.
Καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ματς όμως το γκολ του αντιπάλου λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου τον “έβαλε” ξανά στο παιχνίδι και όταν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δεχθήκαμε την ισοφάριση η ψυχολογία άλλαξε εντελώς.
Καθοριστική στιγμή ηταν σίγουρα οι δύο ευκαιρίες που χάσαμε ενώ το σκορ ήταν στο 2-2 και στη συνέχεια το πληρώσαμε με ένα ακόμη λάθος σε μια στατική φάση.
Η αλήθεια είναι ότι φέτος μας έχει στοιχίσει πολύ η αδράνεια στις στατικές φάσεις και αδικούμε τη γενικότερη εικόνα μας στα παιχνίδια.
Αυτό που προέχει τώρα είναι να ηρεμήσουμε, να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και επίσης την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο ματς κυπέλλου και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό”