Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φωτόπουλος: «Θα επαναφέρουμε τον Ανθεστίωνα εκεί που πρέπει»

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά ο Γιάννης Φωτόπουλος.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο Primesport.gr για την προσπάθεια που επιχειρεί φέτος ο Ανθεστίων και υποστήριξε πως μέσα από τη σκληρή δουλειά, η ομάδα του Θραψανού θα επιστρέψει εκεί που ανήκει στην Α1 ΕΠΣΗ, δηλαδή στα υψηλά… στρώματα της γενικής κατάταξης.

Αναλυτικά είπε: «Μετά από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρόνια για την ομάδα του Ανθεστίωνα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην Α1 δεν μας είχε συνηθίσει να παλεύει για την σωτηρία της μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές, ξεκινάμε φέτος από μια καλύτερη βάση.

Νέα διοίκηση με πρόσωπα γνώριμα, καθώς έχουν προϋπηρεσία στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας, με πάρα πολλή όρεξη να δημιουργήσουν ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό για τα δεδομένα της Α1.

Έκλεισαν πολύ νωρίς το νέο μας προπονητή, ο οποίος με τη σειρά του τρέχει από την πρώτη μέρα κιόλας τον σχεδιασμό της ομάδας. Αν και βρισκόμαστε ήδη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το ρόστερ μας δουλεύεται ακόμη, έχει μείνει ο κορμός και έχουν γίνει και πολύ ποιοτικές προσθήκες, θα ακολουθήσουν κι άλλες αφού οι επαφές συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Οι προπονήσεις έχουν καθημερινά πολλή ένταση και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την ταυτότητα που θέλει να περάσει ο κόουτς στην καινούργια ομάδα που φτιάχνεται. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε με σκληρή δουλειά να επαναφέρουμε τον Ανθεστίωνα εκεί που τον έχουμε συνηθίσει στην Α1, στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας».