Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Χαρλαύτης: «Έχουμε το δικό μας πλάνο»

Για το ματς στη Θήβα που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή (18/2, 15.00) απέναντι στον ΑΟ Υπέτου μίλησε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Επισκοπής, Γιώργος Χαρλαύτης.

Ο 40χρονος τεχνικός που διανύει τη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο όντας σε συνολικό χρόνο άνω των 7 ετών, τόνισε ότι ξέρουν ακριβώς τί και πως να πράξουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να διεκδικήσουν ανοικτά ένα θετικό αποτέλεσμα και δη τη νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο.

“Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του παιγνιδοιύ. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Έχουμε όμως και εμείς προετοιμαστεί κατάλληλα. Μετά τη νίκη μας με τον Ατρόμητο (0-5) έχει ανέβει η ψυχολογία μας. Εμείς έχουμε ετοιμάσει το δικό μας πλάνο που δεν είναι άλλο από το να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε ματς ούτως ώστε, να αναρριχηθούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο προπονητής μας, κ. Κόλτζος έχει προπονήσει εξαιρετικά την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Έχουμε φροντίσει να γνωρίζουμε ήδη τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου και ευελπιστούμε ότι θα δώσουμε μία μάχη μέσα από την οποία θα μπορέσουμε να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.”