Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Χατζησεβαστός: «Αναλαμβάνω ό,τι μου αναλογεί από ευθύνες»

Το «αντίο» του Γιάννη Χατζησεβαστού στον Ηρόδοτο.

Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από τους «κυανόλευκους» και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του τόνισε πως αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν, ενώ το γεγονός ότι φεύγει με ψηλά το κεφάλι από ένα τόσο ιστορικό σωματείο, μόνο στεναχώρια που δεν του αφήνει.

Αναλυτικά ανέφερε: «Το να φεύγεις με ψηλά το κεφάλι από ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ηρόδοτος μόνο στεναχώρια δεν σου αφήνει! Έκανα την δουλειά μου και κρίνομαι γι’ αυτό και αναλαμβάνω ό,τι μου αναλογεί από ευθύνες! Το καλοκαίρι δεν είχαμε ούτε ένα δελτίο μικρών και αφήνουμε στην ομάδα 11 μελλοντικούς μικρούς ηλικιακά παίκτες, με την βοήθεια όλων βέβαια…!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον Ηρόδοτο, την διοίκηση, αλλά ιδιαίτερα τον Κώστα  Ψιμόπουλο, που ήταν πάντα δίπλα μου.

Τους συνεργάτες μου, Σάκη Γεωργίου, που πραγματικά είναι για παραπάνω κατηγορίες και του αξίζει, τον φίλο μου τον Δαυίδ που είναι πάντα κοντά μου, τον φροντιστή μας, τον Βαγγέλη, που είναι η ψυχή και βέβαια τους ποδοσφαιριστές, που τους ζητάω να πάρουν τον πρωτάθλημα.

Και είμαι σίγουρος γι’ αυτό, γιατί το πιστεύω! Θέλω να στηρίξουν και τους προπονητές Βασίλη καιΤάσο και θα χαρώ και’ γω μαζί τους όταν πραγματοποιηθεί ο στόχος σας!! Καλή συνέχεια κ υγεία σε όλους!».