Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δέκατη φετινή νίκη για την Ρ.Ε.Α απέναντι στην Καστοριά (3-0)

Την 10η φετινή της επιτυχία κατέγραψε η Ρ.Ε.Α., κερδίζοντας με 3-0 την Καστοριά στο γήπεδο της Σοχώρας, για την 20ή αγωνιστική της Α΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών. 
 
Η ομάδα του Στ. Κοζανίδη  κατάφερε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις επιστρέφοντας και στις νίκες. Οι παίκτριες του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου  κυριάρχησαν στο α’ ημίχρονο, προσπαθώντας να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Εκείνη, που κατάφερε να την «ξεκλειδώσει» ήταν η Ματέους στο 15ο λεπτό, όταν πήρε την μπάλα από την Μπράμε στον χώρο του κέντρου και με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έφτασε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε ιδανικά και άνοιξε το σκορ.
 
Στην επανάληψη, δεν άφησαν περιθώρια στις αντίπαλες τους και με δύο γρήγορα γκολ στο 52’ και το 57’ από τη Ματέους και τη Χατζηγιαννίδου καθάρισαν την υπόθεση της νίκης. Έπειτα, το σκορ θα μπορούσε να λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, με τις Ρεθυμνιώτισσες να χάνουν σωρεία ευκαιριών.
 
Την επόμενη αγωνιστική η Ρ.Ε.Α. θα φιλοξενηθεί από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο Κρητικό ντέρμπι του πρωταθλήματος.
 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
 
2’ Η Δαφέρμου στο πρώτο σουτ του αγώνα με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει ελάχιστα σε κόρνερ.
ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ!!! 15’ Πανέμορφη αντεπίθεση, με την Μπράμε να πασάρει στον κενό χώρο στη Ματέους, η οποία πήρε την μπάλα από το κέντρο, έφτασε στην περιοχή και πλάσαρε άψογα για το 1-0.
20’ Η Ματέους σούταρε μέσα από την περιοχή, με την τερματοφύλακα να μπλοκάρει.
33’ Η Μαρκουτσά πάσαρε στην Μπασούρη, η οποία μπήκε στην περιοχή από δεξιά, επιχείρησε το διαγώνιο σουτ με την τερματοφύλακα να μπλοκάρει.
40’ Η Χατζηγιαννίδου σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
47’ Η Μπασούρη έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, με την τερματοφύλακα να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
52’ Όμορφος συνδυασμός Ματέους και Μαρκουτσά,
ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!! 53’ Η Μπασούρη από αριστερά έβγαλε τη συρτή σέντρα, με τη Ματέους να βρίσκεται μόνη της απέναντι από το τέρμα και με προβολή έγραψε το 2-0.
56’ Η Ματέους προσπάθησε να πλασάρει ιδανικά την τερματοφύλακα, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση.
ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!! 57’ Η Δαφέρμου εκτέλεσε το κόρνερ, με τη Χατζηγιαννίδου να κάνει το 3-0 με κοντινή κεφαλιά.
86’ Η Μπράμε έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, με τη Δημισκίδου να μην προλαβαίνει να βάλει την προβολή και την τερματοφύλακα να μπλοκάρει.
 
ΡΕΑ (Στέλιος Κοζανίδης): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Βορριά (66’ Παντερή), Σολίς, Μαρκουτσά (82’ Κελαϊδή), Μπράμε, Μπασούρη (75’ Τσικουδάκη), Ματέους (75’ Σιράζι), Γκάτσου, Δαφέρμου (82’ Δημισκίδου), Χατζηγιαννίδου.
 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Πέτρος Τσούκλης): Ναφούλα, Καϊδατζή, Τζιάρα, Σαΐχ (55’ Ανδρεάδου), Τρυγούτη (87’ Γροσδάνη), Βλασιάδου, Κωστάρα, Προξένου, Ρήγα, Ντάβου, Μουστάκη