Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο διπλό για τον Γιούχτα 2010!

Ο Γιούχτας 2010 πέτυχε σπουδαία νίκη στο Πανεπιστήμιο κόντρα στον Δία (1-3) για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Τσαρσιταλίδης βρέθηκε απέναντι από τον Μπανασάκη και δεν αστόχησε, κάνοντας το 0-1.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο ο Τσαρσιταλίδης χτύπησε νωρίς και με πλασέ έγραψε το 2-0 στο 50′ ώστε να δώσει ισχυρό προβάδισμα νίκης στον Γιούχτα 2010, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από το 48′ λόγω αποβολής του Γκαγκάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον πάγκο της ομάδας.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τον Γιούχτα 2010, όταν ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στην επανεμφάνιση του στην ομάδα των Αρχανών, πέτυχε με ωραίο τρόπο το 3-0 στο 65′.

Στιγμές αργότερα ήρθε η αντίδραση του Δία, με τον Γιώργο Κεγιαδάκη να σκοράρει και να μειώνει σε 1-3 με σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Δίας (Σ. Αλνασάν): Μπανασάκης, Κάββαλος, Καταρτζής, Βιτσαράς, Γουργουλάς, Μπορμπουδάκης, Μπλεμένος, Τζανιδάκης, Κεγιαδάκης, Τσιριντάνης, Λεμονιάς

Γιούχτας 2010 (Β. Μιχελουδάκης): Καλυκάκης, Μπετεινάκης, Κυπριωτάκης, Σαφάρ, Μυζύρης, Μακράκης (80′ Μιχελουδάκης), Χαλκιαδάκης, Λυμπερίδης, Τσαρσιταλίδης (65′ Χρονάκης), Γκαγκάκης, Χαλεπάκης (50′ Γκιαουράκης)