Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δαμάστα: Αφιερωμένη στον Αντ. Παπαδάκη η νίκη

Η Δαμάστα δεν ξεχνάει τον Αντώνη Παπαδάκη.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κόκκινου επικράτησε 2-1 της Χερσονήσου και οι «κυανόλευκοι» αφιέρωσαν αυτή την επιτυχία στον αείμνηστο ηγέτη τους. Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας συνεχίζει την ανοδική της πορεία πετυχαίνοντας σήμερα άλλη μια μεγάλη νίκη επί  της πολύ ισχυρής Χερσονήσου με σκορ 2-1.

Η νίκη σήμερα  ήρθε μετά από μια ακόμη  πολύ καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας και είναι αφιερωμένη από όλη την οικογένεια του Α.Ο. Δαμάστας στον αείμνηστο Αντώνη Παπαδάκη που αύριο είναι το ετήσιο μνημόσυνο του αφού ήδη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον αιφνίδιο θάνατο του.

Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Δαμάστας θα παραστούν αύριο στο Νέο Κοιμητήριο για να τιμήσουν τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της ομάδας μας και βοήθησε όσο κανείς άλλος το κρητικό ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Δημήτρη Κόκκινο και τους ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη σημερινή εμφάνιση, την κομβική νίκη επί της Χερσονήσου και για την καταπληκτική πορεία που έχει η ομάδα μας στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ».