Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δαμάστα για Μ. Ρουμπάκη: “Aποτελεί μια ιδιαίτερη μορφή του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου”

Με κολακευτικά λόγια για το Μανώλη Ρουμπάκη αναφέρθηκε ο Α.Ο Δαμάστας με αφορμή την απόφαση του 44χρονου ποδοσφαιριστή να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 
 
Η Δαμάστα τονίζει ότι ο Μ. Ρουμπάκης αποτελεί μια ιδιαίτερη μορφή για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο υπογραμμίζοντας ότι έχει συνδέσει το όνομα του με την κορυφαία διάκριση του συλλόγου που ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ 2019-20 και η άνοδος της στην Γ Εθνική.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο Δαμάστας αναφέρει: 
 
“Όλα τα ωραία σε αυτή την ζωή έχουν το τέλος τους. Στο ποδόσφαιρο το κρέμασμα των παπουτσιών αποτελεί το κύκνειο άσμα για κάθε ποδοσφαιριστή.
 
Έφτασε η ώρα και για τον μεγάλο Μανώλη Ρουμπάκη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά πρώτα φρόντισε να αφήσει σε όλους μας αξέχαστες μαγικές στιγμές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
 
Ο Μανώλης Ρουμπάκης είναι μια ιδιαίτερη μορφή του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου αφού κατάφερε να διακριθεί και να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
Με τον Α.Ο. Δαμάστας έχει συνδέσει το όνομα του στην κορυφαία διάκριση της ομάδας μας που ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ 2019-20 και η άνοδος της στην Γ Εθνική.
 
Απλός, προσιτός με πολύ χιούμορ αποτελεί πρότυπο για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και κάνουν όνειρα για το μέλλον είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό.
 
Μανώλη η οικογένεια της Δαμάστας σε ευχαριστεί για την προσφορά σου στο ποδόσφαιρο, στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις στην ζωή σου.”