Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Πεντάσφαιρη” Δαμάστα στο φινάλε της Α1 ΕΠΣΗ κόντρα στα Δειλινά

Με εμφατικό τρόπο έκλεισε την σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ η Δαμάστα η οποία επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 της ομάδας των Δειλινών και έκλεισε την φετινή αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. 

Η Δαμάστα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25΄με ωραίο σουτ του Κωστάκη, ενώ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 41΄όταν ο Κλαπάκης με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος και αφού αρχικά είχαν δοκάρι στο 53΄σε σουτ του Κοκορέλια στη συνέχεια ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 55΄με ανάποδο ψαλίδι του Βατσινά μετά από φάση διαρκείας στην οποία η Δαμάστα είχε δύο δοκάρια σε σουτ των Ρουμπάκη και Κωστάκη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το 4-0 για το συγκρότημα του Δημήτρη Κόκκινου, με ανάποδο ψαλίδι του Ρουμπάκη. Τα Δειλινά κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 77΄με τον Λαυρεντίου αλλά η Δαμάστα κατάφερε τρία λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 80΄να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-1 με σκόρερ τον Ρουμπάκη .

Τα Δειλινά σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Χεράκη στο 90΄να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Δαμάστα: Xατζιδάκης, Κοκορέλιας, Κουτσοποδιώτης, Μηλιαράκης, Κόκκινος, Πεταλάκης, Κλαπάκης, Ταμπάκης, Βατσινάς, Μυφτάρι, Κωστάκης.

Δειλινά: Θεοδωράκης, Δρακωνάκης, Χεράκης, Ρέππας, Κανάκης, Νικητόπουλος, Ροβιθάκης, Μαθιουδάκης, Λαυρεντίου, Πασσάς, Χασουράκης