Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δαμάστα: Δικός της ο Λ. Κεφαλογιάννης – Στις προπονήσεις ο Νεόπουλος!

Ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα κινείται η Δαμάστα για την μεταγραφική της ενίσχυση. «Κλεισμένος» ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης, στις προπονήσεις ο Δημήτρης Νεόπουλος.

Κινητικότητα στη Δαμάστα, η οποία δείχνει έτοιμη να προβεί στις πρώτες ανακοινώσεις με την έναρξη του 2024.

Πληροφορίες του Primesport.gr αναφέρουν πως η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου έχει εντάξει στο δυναμικό της, τον Λευτέρη Κεφαλογιάννη ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Χερσόνησο στην οποία μεταπήδησε το καλοκαίρι.

Ο ικανός επιθετικός έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Λιμανιού και θα πρέπει να λογίζεται μέλος του ρόστερ της Δαμάστας.

Ακόμη, η Δαμάστα αναμένεται να ενισχυθεί και κάτω από τα δοκάρια, αφού μέρος στις προπονήσεις εδώ και λίγο χρονικό διάστημα λαμβάνει ο Δημήτρης Νεόπουλος, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες των ΠΑΟ Κρουσώνα και ΑΕ Κατσαμπά μεταξύ άλλων και με θετική εισήγηση του προπονητή των “μπλε” θα αποκτηθεί.

Δύο μεταγραφές που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το πολύ καλό υλικό που διαθέτει στη “φαρέτρα” του ο Δημήτρης Κόκκινος και έχουν ως στόχο την διεκδίκηση της καλύτερης δυνατής θέσης για τη Δαμάστα στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.