Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δασκαλάκης: «Θα φανερωθούν τα χρέη που άφησε κάποιος… και τις πλαστές σφραγίδες με το σήμα του συλλόγου»

Ο Γιάννης Δασκαλάκης με ανάρτηση του δίνει την δική του απάντηση για τα όσα βίωσε στον προεδρικό θώκο του Εργοτέλη στο παρελθόν αναφέροντας ότι έχει «φάει» 50 μήνες φυλακή για χρέη που δεν δημιούργησε ποτέ!

Αναφέρεται σε προσωπική κόντρα χωρίς να κατονομάζει το εν λόγο πρόσωπο υπογραμμίζοντας ότι «Σε λίγο καιρό θα φανερωθούν χρέη που κάποιος άφησε για την λειτουργία συγκεκριμένης ομάδας και κάποιες πλαστές σφραγίδες με το σήμα του συλλόγου».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του:

«Επειδή δεν του δίνω σημασία και ίσως το λαμβάνει σαν αδυναμία. Και ίσως κάποια στιγμή πρέπει να ξαναθυμηθούμε κάποια πράγματα. Λόγω του ΕΡΓΟΤΈΛΗ ΜΑΣ έχω φάει πάνω από 50 μήνες φυλακή για χρέη που δεν δημιούργησα πότε . Έχω χρεωθεί 3.000.000 ευρώ για να μπορέσει να επιβιώσει το σωματείο σε πολύ δύσκολες περιόδους . Σαν μέλος της διοίκησης 2013-2014 ανεβήκαμε κατηγορία με τα δικά μας παιδιά που ακόμη όλοι την μνημονεύουν σαν από τις καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει από τον Εργοτέλη. Ποιους παίκτες έβγαλε αυτή η διοίκηση, όλοι ξέρουν . Αναφέρω κάποιους όπως Μπουχαλακης , Κοζορωνης , Σαρρής , Μπρούνο, Τζανακάκης , Λέο κτλ .

Το 2014 σαν μέλος αυτής της διοίκησης η ομάδα έκανε την καλύτερη πορεία της ( 7η στην Ελλάδα ) . Ποιους παίκτες αναδείξαμε ? Κυριακόπουλος, Διαμαντακος , Μπαντιμπαγκα , Πελέ κτλ .

Δυστυχώς για λόγους οικονομικούς αυτή η ομάδα καταρευσε και όλα της τα χρέη όπως και τα ποινικά δικαστήρια τα επωμισθηκα εγώ ( και ο Δημήτρης ) .

Αυτά τα λίγα για την συνεισφορά μου στο σωματείο.

Όσο αφορά τα χρέη που λέει ότι έχω στον Ερασιτέχνη λόγω της χρήσης του κυλικείου, αναφέρεται για 1000 ευρώ ενοίκιο και 2000 ρεύμα στα 10 χρόνια που έχω το κυλικείο ( και αυτά δεν είναι ληξιπροθεσμα ) .

Σε λίγο καιρό θα φανερωθούν τα χρέη που κάποιος άφησε για την λειτουργία συγκεκριμένης ομάδας και κάποιες πλαστές σφραγίδες με το σήμα του συλλόγου

Λίγο γρήγορα το έγραψα και σας ζητώ συγγνώμη για τα συντακτικά μου λάθη .

Σας ζητώ συγγνώμη, που η προσωπική μου κόντρα με το συγκεκριμένο νούμερο σας απασχολεί μεσημεριατικα αλλά σας υπόσχομαι ότι δεν θα ξανασυμβεί.

Όταν κάποια στιγμή με ξανασυναντήσει, τον παρακαλώ να μην αλλάξει πεζόδρομο. Ξέρει αυτός ….»