Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δαφνές: Χορεύουν και βραβεύουν τον “δικό” τους Μανώλη Γιακουμάκη

Τον αθλητή στίβου Α.Μ.Ε.Α Μανώλη Γιακουμάκη με καταγωγή από τις Δαφνές και τον προπονητή Δημήτρη Τσιράκο θα τιμήσει η ομάδα των Δαφνών στο περιθώριο της χοροεσπερίδας που θα διοργανώσει την Τετάρτη 30 Αυγούστου και την Πέμπτη 31 στο γήπεδο των Δαφνών με τους γνωστούς λυράρηδες Βασίλη Σταυρακάκη και Γρηγόρη Σαμόλη. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Δαφνών αναφέρει: 

“Βράβευση αθλητή στίβου Α.Μ.Ε.Α Γιακουμακη Μανώλη και του προπονητή του Τσιράκου Δημήτρη για τις αθλητικές επιδόσεις 2021 – 2022 – 2023. Ο δικός μας αθλητής με καταγωγή από τις Δαφνές οποίος διατέλεσε και ενεργό μέλος στον αθλητικό μας σύλλογο βραβεύεται για τις επιδόσεις του.

Τον Μάρτιο 2021 στην ημερίδα Στίβου στο Παγκρήτιο Στάδιο κατέρριψε το πανευρωπαϊκό ρεκόρ στον ακοντισμό στην κατηγορία F64 και την ίδια χρονιά τον Ιούνιο κατέρριψε για δεύτερη φορά το Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ και κατέκτησε και την πρώτη θέση στην Ελλάδα με νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ , επίσης κατέκτησε και την πρώτη θέση στην σφαιροβολία , με κορυφαία στιγμή η κλήση του στην εθνική ομάδα σχεδιασμού 2021 και την συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Bydgoszcz της Πολωνία με κατάκτηση 5ης θέσης μεικτής κατηγορίας.

Τον Μαιο 2022 κατέκτησε την πρώτη θέση στον ακοντισμό στην Ημερίδα στίβου στο Ηράκλειο Κρήτης. Τον Ιούλιο 2022 την πρώτη θέση στον ακοντισμό και στην σφαιροβολία αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Θεσσαλονίκη. Τον Ιούνιο 2022 την κατάκτηση 6ης θέσης στην μεικτή κατηγορία στο διεθνές meeting στην Γαλλία στον ακοντισμό. Τον Απρίλιο του 2023 κατέκτησε την πρώτη θέση στον ακοντισμό στην Ημερίδα στίβου στην Θεσσαλονίκη. Τον Μαιο 2023 κατέκτησε την πρώτη θέση στον ακοντισμό με νέο πανελλήνιο ρεκόρ και την 2η θέση στη σφαιροβολία.”