Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χορταστική ισοπαλία στα Καλέσα ανάμεσα σε Δειλινά και ΑΕ Κατσαμπά!

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι, Δειλινά και ΑΕ Κατσαμπά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στα Καλέσα για την 10η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Τα Δειλινά ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 20ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Ρεμούνδο να βρίσκει δίχτυα για ακόμα ένα παιχνίδι και να ανοίγει το σκορ στα Καλέσα.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να ανακάμψει κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και είχε δύο καλές στιγμές, με Τάγγινη και Βαρδονικολάκη να μη βρίσκουν τον στόχο.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Μουρτζάκης σκόραρε και ισοφάρισε για την ΑΕΚ κάνοντας το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τα Δειλινά μπήκαν καλύτερα, έχοντας μία καλή στιγμή με τον Μάρθα λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ενώ βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 65ο λεπτό με τον Κεφαλούκο να πλασάρει όμορφα τον Σπανό για το 2-1 στο 65′.

Η ΑΕΚ έπειτα ανέβασε ρυθμό ώστε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που κατάφερε στο 86ο λεπτό, με τον Χεράκη άθελα του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Δειλινά (Χ. Αρμουτάκης): Τζόι, Χασουράκης, Μήτρου, Ρέππας, Χεράκης, Νικητόπουλος, Ορφανός, Δρακωνάκης, Ρεμούνδος, Κεφαλούκος, Μάρθας

ΑΕΚ (Ν. Μαστορίδης): Σπανός,  Λέλεκας, Ντελία, Καραφωτιάς Τολ., Κεφαλούκος, Μουρτζάκης, Τάγγινης, Βαρδονικολάκης Π., Φραγκούλης, Μανουσάκης, Βαρδονικολάκης Γ.