Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν ρίσκαραν και έμειναν στο μηδέν Μοίρες και ΠΑΝΟΜ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Μοίρες και ΠΑΝΟΜ για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες, δεν θέλησαν να ρισκάρουν με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους.

Μοίρες και ΠΑΝΟΜ έχοντας την ψυχολογία της νίκης της Τετάρτης κόντρα σε Βόνη και Ποσειδώνα αντίστοιχα, αναμετρήθηκαν στο γήπεδο των Βώρων για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Πέρα από κάποια σουτ, οι δύο ομάδες δεν βρήκαν την ευκαιρία να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Από την πλευρά των Μοιρών ήταν ο Πηρουνάκης που δοκίμασε τα reflex του Κορνηλάκη, χωρίς στο επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ την ίδια τύχη είχαν και εκείνα από πλευράς ΠΑΝΟΜ, με τους Μαλιώτες να επιχειρούν να νικήσουν από μακρινή απόσταση τον Δανδάλη, με τον Κουσίδη και τον Κακουλάκη.

Στην επανάληψη η κατάσταση δεν άλλαξε αφού, με τον ίδιο τρόπο τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν την επαφή τους με τα αντίπαλα δίχτυα, με διαφορετικούς ωστόσο εκτελεστές.

Ο Κιόρρι ήταν εκείνος που έγινε απειλητικός προς την εστία του Κορνηλάκη, με τον Κακουλάκη να απαντά στην ευκαιρία των Μοιρών.

Την  τελευταία φάση του παιχνιδιού είχε ο Νικολλί ο οποίος δεν μπόρεσε με τη σειρά του να λύσει τον «γόρδιο δεσμό», με το 0-0 να είναι μοιραία το τελικό σκορ του αγώνα.

Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Φραγκιαδάκης, Πολυμερίδης, Παπαδομανωλάκης, Ιερωνυμάκης, Τσακάνι, Μεντουδάκης, Κυριακάκης, Κιόρρι, Πηρουνάκης, Καρταλιανάκης
 
 
ΠΑΝΟΜ (Μανώλης Κατσούλης): Κορνηλάκης, Νικολλί, Ρούκα, Κατσούλης, Λυπίτκας, Μπορμπουδάκης (35′ λ.τ Φανουράκης), Καφούσης, Παπαδάκης, Κουσίδης, Κακουλάκης, Ξυλούρης (46′ Σαπουνάκης, 75′ Συσκάκης)