Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν τα κατάφερε ούτε στην Ηλιούπολη ο Ηρόδοτος, τρίτη συνεχόμενη ήττα (3-0)

Tην τρίτη συνεχόμενη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 γνώρισε την Κυριακή εκτός έδρας ο Ηρόδοτος χάνοντας από την Ηλιούπολη με 3-0 και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο Ηρόδοτος είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Φαλκάο στο 35΄για να προηγηθεί στο ματς με τον Περιστερίδη όμως να λέει όχι στο πλασέ του Βραζιλιάνου μέσα από την περιοχή και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 39΄η Ηλιούπολη άνοιξε το σκορ με σουτ του Βασιλείου έξω από την περιοχή.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Μπαστακός στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή , με τον Ηρόδοτο στο 51΄και πάλι με τον Φαλκάο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει σε 2-1,  ενώ στο 59΄ ο Πολίμος σημείωσε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ηρόδοτος έχασε λόγω τραυματισμού τον Γρηγορόπουλο στο 29’, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά και τον Μασάδο στο 35ο λεπτό.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Πολίμος (84′ Κωστόπουλος), Μπουσάι, Κρητικός (84′ Ανδρέου), Muriel, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης (70′ Diaz), Τριανταφυλλάκος (77′ Κρέτση), Βασιλείου, Μπαστακός, Hebert (70′ Bάρκας)

Ηρόδοτος (Μίλε): Crosta, Μακρυδάκης, Ροκάκης, Ζιώγας, Γρηγορόπουλος (29′ Κριεζίου), Σουρνάκης (58′ Rossi), Machado (37′ Φουάσης), Χαλκιαδάκης-Φαζός, Φράγκος (59′ Γκίνη), Βρετός, Φαλκάο.