Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν χαρίστηκε στον Ποσειδώνα ο Ηρόδοτος (7-0)

Με την δυναμική της έδρας του, ο Ηρόδοτος έκανε το 2×2 στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 7-0 του Ποσειδώνα στη Νέα Αλικαρνασσό.

Εικοσιεπτά λεπτά άντεξε η άμυνα του Ποσειδώνα, η οποία αντιστεκόταν σθεναρά στον Ηρόδοτο, όμως από την στιγμή που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα οι παίκτες του Γιάννη Χατζησεβαστού, απέδειξαν την ανωτερότητα τους εντός αγωνιστικού χώρου, επικρατώντας στο τέλος με 7-0.

Χατ-τρικ η αποκάλυψη Χίντρι, από ένα γκολ Μαγάκης, Φραγκουλάκης, Βεζιρτζόγλου, Μπάμπης για την ευρεία νίκη του Ηροδότου κόντρα στον Ποσειδώνα.

Το παιχνίδι:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φάση για τον Ηρόδοτο. Σέντρα Μάρα από δεξιά, γυριστό σουτ Βεζιρτζόγλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, με τον Καρλή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Νέα ευκαιρία στο 8′ για τους γηπεδούχους Μάρα από δεξιά έδωσε στον Χίντρι που έκανε το φαλτσαριστό σουτ με το αριστερά, η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Καρλη. Η υπεροχή του Ηροδότου ήταν ευδιάκριτη στο ματς και συνεχίστηκε με τις χαμένες ευκαιρίες του Βεζιρτζόγλου.

Στο 27′ οι παίκτες του Ηροδότου κατάφεραν να νικήσουν τον μέχρι τότε ανίκητο Καρλή με τον Μαγάκη να σκοράρει για το 1-0 μετά από φάση διαρκείας.

Αυτό το γκολ άνοιξε το χορό για μία άνετη επικράτηση των “κυανόλευκων”, αφού ξεκλείδωσαν την άμυνα του Ποσειδώνα στο 38′ για το 2-0 με τον Βεζιρτζόγλου την ασίστ του Τριάντη, “τσιμπώντας” την μπάλα προ του Καρλή.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού βρήκε δύο ακόμη τέρματα για να φτάσει το σκορ στο 4-0 πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Αρχικά ο αρχηγός Μιχάλης Φραγκουλάκη με έναν κεραυνό έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Καρλή για το 3-0 στο 41′, ενώ στο 45′ ο Χίντρι έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας γκολ την εξαιρετική ενέργεια του Βεζιρτζόγλου που επέλεξε να πασάρει αντί να σουτάρει ο ίδιος για το 4-0.

Στο 59′ ο Χίντρι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ στο 80′ πέτυχε  χατ-τρικ για το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Μπάμπης που έβαλε με τη σειρά του, το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 83′, με εκτέλεση φάουλ.

Ηρόδοτος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μάρα (78′ Νάκας), Μπάμπης, Κανδηλάκης (56′ Μουρτζάκης), Παγώνης, Μαγάκης (56′ Μπαρδάκης), Τριάντης, Φραγκουλάκης (63′ Κιόσια), Χίντρι, Γαρεφαλάκης (56′ Βλαχάβας)

Ποσειδώνας (Γιώργος Ποντίκαλης): Καρλής, Γιαννόπουλος, Μαυράκης, Ντελάκης, Λαμπράκης (46′ Βλαχάκης), Λυμπερίδης, Φουλεδάκης (60′ Μαυρόκωστας), Αποστολάκης (46′ Αποστολάκης Β.), Μητρογιαννόπουλος, Παπουτσιδάκης (80′ Μαλλιωτάκης), Κουρλετάκης (46′ Σωμαράκης)