Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δηλώσεις από τον «δήμιο» της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ: «Μόλις έβαλα το γκολ ένιωσα ότι είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να πάρουμε το κύπελλο»

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθημερινά γεννιούνται νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να κατακτήσουν την κορυφή.

Ένα από αυτά τα αστέρια που αναδύεται είναι ο δεκαεξάχρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τους Προμάχους Αριδαίας Γιώργος Καραμήτσος, ο οποίος ξεχώρισε ως χρυσός σκόρερ στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Η νεαρή αυτή ποδοσφαιρική φωτεινή προοπτική έχει αρχίσει να κατακτά την προσοχή του αθλητικού κόσμου και δείχνει ένα ανεπανάληπτο ταλέντο και προοπτικές για μεγάλα επιτεύγματα στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αλμωπού Αριδαίας:

Πώς αισθάνεσαι που κατάφερες να γίνεις χρυσός σκόρερ στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων σε τέτοια νεαρή ηλικία;

Νιώθω πάρα πολύ ευτυχής προσωπικά εγώ που έβαλα το γκολ και τυχερός που καταφέραμε να κερδίσουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα γιατί αυτό δείχνει ότι τα παιδιά στο νομό μας έχουν μέλλον.

Ποια ήταν η αίσθησή σου όταν πέτυχες το κρίσιμο γκολ που σας οδήγησε στη νίκη και στη κατάκτηση του τροπαίου;

Μόλις έβαλα το γκολ ένιωσα ότι είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να πάρουμε το κύπελλο και μόλις τελείωσε μαζί με όλα τα άλλα παιδιά πανηγυρίσαμε μαζί σαν μια οικογένεια.

Ποιος ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας που σε βοήθησε να πετύχεις αυτήν την επίδοση;

Πιστεύω ότι ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η καθημερινή προπόνηση και η ασταμάτητη προσωπική δουλειά εντός γηπέδου.

Πώς περιγράφεις την ποδοσφαιρική σου πορεία και εμπειρία μέχρι σήμερα;

Μέχρι στιγμής η ποδοσφαιρική μου πορεία πάει έτσι όπως πραγματικά θα επιθυμούσα με αρκετές επιτυχίες οι οποίες με βοηθούν να συνεχίσω για το καλύτερο δυνατόν.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να δώσεις σε άλλους νέους ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να επιτύχουν σε αυτό το άθλημα;

Το μήνυμα μου σε όλους τους νέους ποδοσφαιριστές είναι ότι αν θέλουν να πετύχουν θα πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους να δουλέψουν σκληρά ταπεινά και η επιτυχία θα έρθει.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής;

Αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή είναι Ρονάλντο γιατί θαυμάζω ότι έχει πετύχει και μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του.

Πώς διαχειρίστηκες την πίεση και τις προσδοκίες που είχαν τεθεί στον δρόμο σου προς την μεγάλη επιτυχία;

Λογικό είναι στον δρόμο για την επιτυχία να έχει πίεση και δυσκολίες αλλά αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να πετύχει κάποιος.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για εσένα μετά από αυτήν την επιτυχία;

Το επόμενο βήμα για εμένα είναι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και προπόνηση καθημερινά ώστε να μπορέσω να παίξω σε μια μεγαλύτερη ομάδα γιατί αυτό είναι το προσωπικό μου όνειρο όπως και κάθε ποδοσφαιριστή.

Τέλος θα θέλαμε να μας πεις το πώς ισορροπείς ανάμεσα στη σχολική ζωή και την αθλητική σου καριέρα;

Πάντα έβαζα το ποδόσφαιρο πάνω από τα μαθήματα γιατί έδινα πάντα βάση περισσότερο στο ποδόσφαιρο διότι είναι αυτό που θέλω να κάνω αλλά σιγά σιγά καταλαβαίνω ότι για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι και ένας πολύ καλός μαθητής.

Πηγή: aridaia365