Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημ. Λουλουδάκης: «Επικίνδυνο παιχνίδι από τον αντίπαλο που δεν τιμωρήθηκε – Νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση»

Ο Δημήτρης Λουλουδάκης μίλησε στο Primesport.gr για την νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την Γαρίπα κόντρα στον Άγ, Δημήτριο.

Ο προπονητής της Γαρίπας έκανε λόγο για ένα αποτέλεσμα που θα δώσει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια στο συγκρότημα, ενώ σχολίασε με καυστικό τρόπο, την συμπεριφορά του αντιπάλου, τονίζοντας πως με επικίνδυνο παιχνίδι το οποίο δεν τιμωρήθηκε από την διαιτησία, εκνεύρισε το σύνολο του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

O νεαρός τεχνικός έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη μετά το γκολ που ήρθε στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ένα ξεκίνημα με το δεξί σε μια νέα κατηγορία μας δίνει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια. Σχετικά με το παιχνίδι ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν έμπειρο αντίπαλο όπως φάνηκε και με το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι για μας ξεκίνησε ιδανικά και μας βρήκε να προηγούμαστε με 2-0 και αμέσως μετά το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή με σκοπό να εκνευρίσουν την ομάδα μας με επικίνδυνο παιχνίδι και χωρίς τιμωρία και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στην ισοφάριση. Εμείς παρ’ όλα αυτά είχαμε τις ψυχικές δυνάμεις να προσπαθήσουμε να παίξουμε και να πετύχουμε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή την νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι!»