Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διοίκηση Γιούχτα: “Ήταν δέσμευση και έγινε πράξη”

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η διοίκηση του Γιούχτα έκανε τον δικό της απολογισμό στην φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής , αλλά και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. 

Η διοίκηση της ομάδας των Αρχανών στην ανακοίνωση της τονίζει ότι ήταν δέσμευση και έγινε πράξη η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πως ο Γιούχτας δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανένα στα μπαράζ ανόδου αλλά και στο Final 4 του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Γιούχτα: 

“Πέρασαν ήδη σχεδόν 4 ώρες και ακόμη δεν γίνεται να το πιστέψουμε… Ζούμε ακόμη στον Ρυθμό των πρωταθλητών. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Νίκο Σουργια και την ομάδα του βοηθούς, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, την τεχνική ηγεσία, τους γενικούς αρχηγούς μας με την ομάδα τους, τον φροντιστη μας και όλους τους ανθρώπους του Γιούχτα. ΕΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ, τους ήρωες του γηπέδου και στο πρόσωπο του αρχηγού μας ΜΗΝΑΣ ΤΖΑΝΗΣ έναν έναν ξεχωριστά σας ευχαριστούμε καμάρια μας.
Όλα τα.μελη της διοίκησης ο πρόεδρος οι αντιπρόεδροι, ο γραμματέας και ο ταμίας μας και όλοι ένας ένας ξεχωριστά τα μέλη του συμβουλίου έδωσαν αυτο που και οι ίδιοι καμιά φορά δεν πίστευαν ότι μπορούσαν. Το μπορέσαμε όλοι μαζί. Ήταν δέσμευση και έγινε πράξη.
Ξεχωριστή αναφορά και τεράστιες ευχαριστίες στον έναν και μοναδικό κόσμο του Γιούχτα που μας στήριξε στο όνειρο αυτό.
66 χρόνια Γιούχτας μια ιστορία, μια ομάδα ένα όνειρο μια πραγματικότητα.
66 χιλιάδες ευχαριστώ είναι λίγα, 66 χιλιάδες μπράβο ακόμη πιο λίγα. Ένα όμως κρατήστε στο μυαλό και στην καρδιά σας … Ο Γιούχτας θα είναι μπροστά…
Ευχαριστούμε πολύ όλους σας έναν έναν ξεχωριστά και όλους μαζί γιατί κάνατε να βγει αληθινό το όνειρο.
Γράφουμε ιστορία σήμερα με ανεξίτηλα γράμματα. Και έχουμε συνέχεια…
Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα.σωματεια που ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και εξέφρασαν την χαρά και την αγάπη τούς.
Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΕΠΣΗ που κα οι σήμερα ήταν παρούσα στο γήπεδο. Την περιφέρεια Κρήτης και τον περιφερειάρχη μας ξεχωριστά.
Εκφράζουμε και μεις με την σειρά μας τα συγχαρητήρια μας.στις ομάδες του νησιού μας που πέτυχαν το όνειρο τους αλλά και καλή δύναμη σε όλες για ότι και όπου βρεθούν εκπροσωπώντας το υγιές και δυναμικό μας άθλημα θα έχουν επιτυχίες.
Τα ραντεβού μας συνεχίζονται… Έχουμε το κύπελλο αλλά και τους αγώνες ανόδου στην β Εθνική κατηγορία. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΣΑΜΕ ΚΑΝΈΝΑ!!!!”