Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Διπλό» με ανατροπή για τα Δειλινά!

Τεράστιο «διπλό» για τα Δειλινά απέναντι στη «μαχητική» Παλιανή.

Οι «πράσινοι», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν ν’ αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το «τρίποντο». Παρέμειναν, έτσι, στα ψηλά και στο -3 από την κορυφή και το Ασήμι… Οι ηττημένοι, από την άλλη, δε βελτίωσαν τη συγκομιδή τους, αλλά έδειξαν ότι βελτιώνονται διαρκώς.

Το ματς ήταν αρκετά καλό, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά «ζωηρές». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Στ. Φουντουλάκη στο 15’, αλλά στο 25’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ψωμά και το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Το συγκρότημα του Γιάννη Κοντάκη μπήκε δυνατά στην επανάληψη και απείλησε με Μυρωδιά και Ψωμά, ενώ η Παλιανή «απάντησε» με τον Κοσμαδάκη. Στο 79’, βέβαια, τα Δειλινά είχαν σπουδαία φάση, με τον Βαρούχα ν’ αστοχεί από κοντά με το κεφάλι. Στο επόμενο λεπτό, ωστόσο, ο Ροβιθάκης, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο ματς, πέτυχε το 1-2 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Παλιανή: Καλαρής, Χ. Φουντουλάκης, Στ. Σπινθουράκης, Αργυρούδης, Πετρόπουλος, Κοσμαδάκης, Μανιαδάκης, Σ. Φουντουλάκης, Βιτσαράς, Αμπαρτζάκης, Ε. Σπινθουράκης.

Δειλινά: Αμπράμοφ, Στοιχειός, Χριστοδουλάκης, Κουναλάκης, Χεράκης, Μυρωδιάς, Βαρούχας, Ανδρεαδάκης, Ψωμάς, Χριστοφής, Σιαπλαούρας.