Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δοκιμάζονται σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό παιδιά της ακαδημίας του ΠΟΑ!

Η ακαδημία του ΠΟΑ στέλνει και πάλι για δοκιμαστικά σε μεγάλες ομάδες ποδοσφαιριστές της

Η παραγωγή ποδοσφαιριστών στην ακαδημία του ΠΟΑ συνεχίζεται ασταμάτητα και τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές θα δοκιμαστούν σε μεγάλες ομάδες στην Αθήνα.

Αρχικά οι Καλλέργης Νίκος και Ζανής Τσαγκαράκης θα δοκιμαστούν στα Σπάτα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ οι Σήφης Κοσόγλου και Γιώργος Μανωλαράκης θα δοκιμαστούν στο προπονητικό κέντρου του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας ξανά υπερήφανη για τα παιδιά της και την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Π.Ο.Α, γνωστοποιεί πως το προσεχές διάστημα θα δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές μας στην Αθήνα.
Αρχικά 6-8 Απριλίου θα δοκιμαστούν στα Σπάτα ο Καλλέργης Νίκος εξτρέμ του 2007 που αγωνίζεται στον Κεραυνό μας και στην Μικτή Ηρακλείου Κ16 και ο Ζανής Τσαγκαράκης επίσης του Κεραυνού μας επιθετικός, ο οποίος έχει δωθεί δανεικός στον Πόρο και αγωνίζεται κι αυτός στην Μικτή Ηρακλείου Κ16.
Ενώ 6 & 7 του μήνα θα δοκιμαστούν στον Παναθηναϊκό ο Σήφης Κοσόγλου αμυντικός του 2009 και ο Γιώργος Μανωλαράκης αριστερό μπακ του 2009. Και τα δύο παιδιά της Ακαδημίας μας και της Μικτής Ηρακλείου Κ14
Καλή επιτυχία σε όλους σας!!