Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δραματικές στιγμές με το παιδί που έκανε σπασμούς σε σούπερ μάρκετ – Το έβγαλαν έξω με το καρότσι για τα ψώνια

Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν στο 6χρονο σε παρακείμενο διαγνωστικό κέντρο ενώ εν τω μεταξύ άμεσα κατέφτανε και η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί για να το μεταφέρει στο ΠΑΓΝΗ

Δραματικές στιγμές εκτυλίχτηκαν σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου στην περιοχή του Μασταμπά όταν παιδί κατά πληροφορίες του neakriti.gr αγόρι ηλικίας 6 ετών ένιωσε αδιαθεσία και φάνηκε ότι άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες παρουσίασε σπασμούς ενώ λέγεται ότι πάνω στον πανικό μεταφέρθηκε από τον κηδεμόνα με την βοήθεια υπαλλήλων του σούπερ μάρκετ με το καρότσι που κάποιος βάζει μέσα τα ψώνια του.

Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν σε παρακείμενο διαγνωστικό κέντρο της αλυσίδας Biomedigen της Αθήνας Σπανάκη, ενώ εν τω μεταξύ άμεσα κατέφτανε και η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί για να το μεταφέρει στο ΠΑΓΝΗ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έμοιαζε να κάνει πυρετικούς σπασμούς και κάποια επιληπτική κρίση ενώ στο σημείο βρισκόταν και γιαγιά του 6χρονου πού έδειχνε εξαιρετικά ανήσυχη.

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι το παιδί λίγα λεπτά αργότερα βρισκόταν ήδη σε καλύτερη κατάσταση.