Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Δυνατή» κίνηση με Μ. Κεφαλούκο τα Δειλινά

Σπουδαία προσθήκη για τα Δειλινά.

Οι «πράσινοι» φροντίζουν διαρκώς να δείχνουν τις υψηλές βλέψεις τους για τη νέα χρονιά. Προχώρησαν, έτσι, στην ολοκλήρωση μίας «ηχηρής» μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μιχάλη Κεφαλούκου, που επιστρέφει στο σύλλογο, ενώ την περασμένη περίοδο έπαιξε με επιτυχία στον ΠΑΝΟΜ, στην Α1 ΕΠΣΗ.

Πρόκειται για ένα παίκτη, που μπορεί να δώσει το… κάτι παραπάνω με την ποιότητα και την εμπειρία του και δυναμώνει ακόμη περισσότερο τα Δειλινά.

Η σχετική ανακοίνωση: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεγάλη επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟ Δειλινών. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κεφαλούκο, που μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του για να αποτελέσει το 7ο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού.

Ο γεννημένος το 1996, 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα των Δειλινών, έχοντας περάσει μαγικές στιγμές από τη σεζόν 2013/14 όταν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα «πράσινα».

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του ΠΑΝΟΜ, μετρώντας 27 συμμετοχές και 2 τέρματα. Συνολικά την τελευταία τριετία μετράει μία πλήρη παρουσία με 71 συμμετοχές και 13 γκολ και πρόκειται δεδομένα για έναν μέσο, που κάνει τα… πάντα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας!

Αναμφίβολα η επιστροφή του Μιχάλη Κεφαλούκου δίνει μία σπουδαία λύση στα χέρια του Γιάννη Κοντάκη, αφού έχει αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια πως αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στη θέση του στο Ηράκλειο, αλλά και έναν παίκτη γέννημα – θρέμμα Δειλινιώτη!

Μιχάλη, σε καλωσορίζουμε και πάλι πίσω στο σπίτι σου. Ευχόμαστε για μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».