Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυο αριστεροπόδαροι παικταράδες των 90s που σε κάνουν να νοσταλγείς το ποδόσφαιρο του τότε!

Δυο παίκτες που τίμησαν όσο λίγοι την φανέλα του ΟΦΗ και προσέφεραν πολλά γκολ και θέαμα στο Ηράκλειο… τα καλά χρόνια της ομάδας, έσμιξαν σήμερα στο Ατσαλένιο ως αντίπαλοι προπονητές.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φραντζέσκο (προπονητής του ΠΟΑ) και τον Ρόναλντ Γκόμεζ (προπονητής Απόλλων Σμύρνης), οι οποίοι έχουν πολλά κοινά παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες. Το ότι αγαπήθηκαν και οι δυο στο Ηράκλειο τιμώντας την φανέλα του ΟΦΗ, το «καυτό» αριστερό τους πόδι και η ερωτικής τους σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα είναι σίγουρα στοιχεία που τους κάνει να μοιάζουν αν και ήταν διαφορετικοί ως ποδοσφαιριστές με τον Κοσταρικανό να είναι φορ και τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται ως δεκάρι!

Βλέποντας τα δυο αυτά πρόσωπα, τα οποία ξυπνούν πολλές ποδοσφαιρικές αναμνήσεις και μάλιστα δείχνουν αγέραστοι παρά το πέρασμα του χρόνου, σίγουρα νοσταλγούμε το ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 1990… της δικής τους εποχής. 

Ο Ρόναλντ Γκόμεζ φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ μία τετραετία (1999-2003) όπου πέτυχε συνολικά 53 γκολ, όπου αρκετά από αυτά έχουν μείνει αξέχαστα μέχρι σήμερα στους φίλους της Κρητικής ομάδας, τόσο για την ομορφιά τους όσο και για την κρισιμότητα τους, χαρίζοντας σημαντικές νίκες, όπως ήταν χαρακτηριστικό το γκολ στο μπαράζ της Ρόδου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου οι «ασπρόμαυροι» εξασφάλισαν την σωτηρία τους στην Α’ Εθνική. 

Ο Κώστας Φραντζέσκος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον ΟΦΗ πετυχαίνοντας 35 γκολ. Ένας πραγματικός σπεσιαλίστας του Ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα αριστερό πόδι που θα ζήλευαν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές τόσο της εποχής μας, όσο και της δικής του εποχής. Κάθε εκτέλεση φάουλ του ήταν… σαν πέναλτι!

Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής,  ΠΟΑ – Απόλλων Σμύρνης 1-1, οι δυο τους είχαν ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ, όπου ο φακός του Primesport.gr τους πέτυχε εκείνη τη στιγμή, όπου ουσιαστικά έδωσαν εύσημα ο ένας στον άλλο και ευχήθηκαν καλή συνέχεια!