Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δύσκολη νίκη για τον Ολυμπιακό σε ματς ροντέο με την Κηφισιά με αποβολές και πολύ VAR (2-3)

O Oλυμπιακός πήρε το διπλό στην Καισαριανή περνώντας δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Κηφισιάς. Οι ερυθρόλευκοι που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 45′ επικράτησαν 3-2, με τον Αραμπί να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 85′.

Δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Καισαριανή. Οι ερυθρόλευκοι σ’ ένα δραματικό ματς επικράτησαν 3-2 της Κηφισιάς για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
 
Ο Ολυμπιακός πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 85ο λεπτό, με κεφαλιά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να επιστρέψουν στο σκορ, με το σουτ-βολίδα του Μιλίσεβιςς (45+2′) και εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς (52′).
 
Οι ερυθρόλευκοι είχαν προηγηθεί με τους Μασούρα (11′) και πέναλτι του Ναβάρο (39′), ενώ στο 45′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παναγιώτης Ρέτσος.
 
Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός βρήκε δύο φορές δίχτυα με τον Ροντινέι (53′) και τον Αραμπί (72′), ωστόσο ακυρώθηκαν τα γκολ για χέρι και οφσάιντ αντίστοιχα.
 

Στην βαθμολογία, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 35 βαθμούς, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στους 12 πόντους παρέμεινε η Κηφισιά που βρίσκεται στην ουρά.

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς του 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ η Κηφισιά στη ρεβάνς με τον ΟΦΗ για τον ίδιο θεσμό.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος, Ιπαλίμπο (90+7′ Νίνης), Ίλιεφ (65′ Κλωναρίδης – 77′ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφούμα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Ροντινέι (84′ Μαρτίνς), Καμαρά (84′ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε (46′ Ντόη), Ναβάρο.

Πηγή: sport24.gr