Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Κοιλιάρας: «Εργοτέλη θα είσαι τεράστιος είτε στην Α’ Εθνική είτε στο Α’ τοπικό»

O Δημήτρης Κοιλιάρας με ανάρτηση του θέλησε να αναφερθεί στα δυσάρεστα γεγονότα, που είχαν ως συνέπεια την πτώση του αγαπημένου του Εργοτέλη στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του, με την καλύτερη θέση που κατετάγη, ο Εργοτέλης στην Α’ Εθνική κατηγορία (7η), μιλά για το μέγεθος του σωματείου του Ηρακλείου, το οποίο τονίζει πως θα είναι τεράστιο είτε αυτό αγωνίζεται στην μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου είτε στο τοπικό επίπεδο του Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση του:

ΕΡΓΟΤΕΛΑΡΑ ΜΟΥ….Θέλω να πω πολλά… Είναι τόσα τα συναισθήματα μαζί σου που ένιωσα που ένα ευχαριστώ δεν φτάνει… Όμως δεν πρέπει να κλαίμε. Δεν έσβησες ποδοσφαιρικά. Όπου και να παίζεις είσαι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και είτε στην Α Εθνική είτε στο Α τοπικό πάλι τεράστιος θα είσαι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε να κλαίει που χάνει μια ομάδα πρότυπο για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ μόνο οφείλω σε εσάς που σας έβλεπα στις κερκίδες του Μαρτινέγκο τότε στην Γ εθνική του 2002.Σε εσάς που τόσα χρόνια που φορούσα την φανέλα και ένα κακό λόγο δεν άκουσα….ΕΡΓΟΤΕΛΑΡΑ μου όσο τους έχεις αυτούς στο πλευρό σου θα είσαι τεράστιος όπως είσαι….