Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Λουλουδάκης: «Να τερματίσουμε ξανά στις πρώτες θέσεις – Περισσότερη ποσότητα και ποιότητα το ρόστερ μας φέτος»

Για την επιστροφή της Γαρίπας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ μίλησε ο Δημήτρης Λουλουδάκης, αναφερόμενος επίσης και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άγιο Δημήτριο.

Η Γαρίπα εμφανώς πιο δυνατή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ετοιμάζεται για την επιστροφή της σε επίπεδο Α2 ΕΠΣΗ, με τον Δημήτρη Λουλουδάκη να αναφέρεται στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται για την ομάδα του.

«Η Γαρίπα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο και έμπειρο αντίπαλο στην Α2 εμείς σαν νεοφώτιστοι στην κατηγορία και γηπεδούχοι θα κυνηγήσουμε την νίκη», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Λουλουδάκης και συμπλήρωσε… «Φέτος το πλάνο μας είναι το ίδιο το περσινό να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις καθώς έχουμε και περισσότερη ποιότητα αλλά και ποσότητα αφού έμεινε ο περσινός κορμός και έγιναν και πολλές προσθήκες καλών παικτών. Για το Σάββατο έχουμε ερωτηματικά με τους παίκτες που εργάζονται στα τουριστικά και κάποιους τραυματισμούς. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και να γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα!»