Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Τυράκης: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου – Ρεσιτάλ διαιτησίας από Κρασαγάκη»

Διαβάστε τη δήλωση του προέδρου της Παλιανής, Δημήτρη Τυράκη στο Primesport.gr.

Ο πρόεδρος της Παλιανής, μέσω του Primesport.gr απένειμε τα συγχαρητήρια του, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την απόδοση και νίκη τους απέναντι στον Μοχό, όπως και στο διαιτητικό τρίο του αγώνα, με επικεφαλής τον Χρήστο Κρασαγάκη. 

Ο Δημήτρης Τυράκης έκανε ιδιαίτερη μνεία στον 15χρονο Δημήτρη Σταυρουλάκη, παιδί των Ακαδημιών του συλλόγου που με πάθος αντικατέστησε επάξια το κενό που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής εξαιτίας τραυματισμών, ενώ αναφέρθηκε και στον αδερφό του Γιάννη που κράτησε ενωμένη την ομάδα και τον Χρήστο Καλομοίρη που την βοήθησε να ανέβει ψυχολογικά, μετά την αποχώρηση του Φραγκίσκου Ποτηράκη από την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια για την διαιτησία του κ. Κρασαγάκη και των βοηθών του. Ήταν πραγματικά ρεσιτάλ διαιτησίας. Θέλω να δώσω προσωπικά πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που παρόλο τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαμε έδειξαν ότι αξίζουν το ίδιο με τα παιδιά που έλειπαν. Στην διάρκεια του αγώνα είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού οι οποίες μας έδωσαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε ένα 15χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του και το πάθος που επέδειξε. Πρόκειται για τον Σταυρουλάκη Δημήτρη ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες μας. Προσωπικά να ευχαριστήσω τον Χρήστο Καλομοίρη που ανέβασε την ομάδα ψυχολογικά λόγω της εμπειρίας καθώς η παραίτηση του Φραγκίσκου μας επηρέασε ψυχολογικά όπως αποδείχθηκε στην αναμέτρηση με τον Αετό. Επίσης κλείνοντας να ευχαριστήσω και τον αδερφό μου Γιάννη Τυράκη γιατί κατάφερε να κρατήσει ενωμένη την ομάδα.»