Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Χωματάς: «Με την στήριξη του κόσμου να παλέψουμε για τη νίκη»

Οι Ασίτες αντιμετωπίζουν τον Κεραυνό το απόγευμα του Σαββάτου, θέλοντας να επιστρέψουν στα τρίποντα. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα και τις δηλώσεις του Δημήτρη Χωματά στο Primesport.gr

Μετά από δύο παιχνίδια εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι Ασίτες υποδέχονται τον Κεραυνό, το απόγευμα του Σαββάτου (11/11. 18:00) με σκοπό να επανέλθουν και στις νίκες.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Χωματά έφυγε με τον βαθμό, ισοφαρίζοντας τον Άγιο Δημήτριο στο τέλος στο Γάζι, παρόλα αυτά δεν ήρθε το ζητούμενο το οποίο ήταν η νίκη.

Αυτή την αγωνιστική έχει ν’ αντιμετωπίσει τον Κεραυνό, μία καθαρά νεανική ομάδα, με αρκετό ταλέντο και όρεξη.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Κάτελα, Μ. Ρουμπάκη και Κάββαλου, με τις πιθανότητες να αγωνιστούν ωστόσο να είναι περισσότερες, έστω και για λίγα λεπτά στον αγώνα.

Ο Δημήτρης Χωματάς μίλησε στο Primesport.gr τονίζοντας ότι: «Παίζουμε με μία νεανική και ταλαντούχα ομάδα, την οποία αδικεί θεωρώ η βαθμολογική της θέση μέχρι στιγμής. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και είναι δεδομένο πως θέλουμε τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω κάποια παιδιά να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους και να είναι στη διάθεση μας για το παιχνίδι. Επιβάλλεται να παλέψουμε για τη νίκη και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ώστε με την στήριξη του να μας ωθήσει ως προς αυτή την κατεύθυνση.»