Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Χωματάς: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Τι δήλωσε ο προπονητής των Ασιτών.

Ο Δημήτρης Χωματάς υποστήριξε πως το σύνολο του έχει κάνει ελλιπή προετοιμασία και ελπίζει να μην επηρεαστεί, ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό «πρόσωπο». Αναλυτικά είπε στο Primesport:

Καταρχήν καλή χρονιά με υγεία σε όλους που εμπλέκονται με το τοπικό ποδόσφαιρο… Με μεγάλη χαρά και εγώ μετά από 5 χρόνια γυρίζω στο τοπικό Ηρακλείου και γι’ αυτό ευχαριστώ τον πρόεδρο και την Διοίκηση των Ασιτών…

Όσο αφορά τα αγωνιστικά, φτάνοντας μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δυστυχώς έχουμε κάνει μια ελλιπή προετοιμασία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών και ελπίζω αυτό να μην μας επηρεάσει στη διάρκεια της χρονιάς και να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Η ομάδα διαθέτει ένα κορμό παικτών κυρίως από το χωριό και την γύρω περιοχή με ποιότητα εμπειρία και παραστάσεις παραπάνω κατηγορίας. Σ’ αυτούς προσθέσαμε και κάποιους παίκτες με μεταγραφή, φτιάχνοντας ένα ροστερ περίπου στο 80% από αυτό που θέλουμε και αυτό γιατί χρειαζόμαστε ακόμα 1-2 μικρούς και ίσως κάποιον παίκτη στην επίθεση.

Έτσι  ολοκληρώσαμε και τον πρώτο στόχο για φέτος, η ομάδα να υπάρχει να είναι υγιής και να παίξει στο πρωτάθλημα. Για τις μεταγραφές που θέλουμε ακόμα έχουμε χρόνο να το δούμε. Για την πρεμιέρα τώρα φυσικά και θέλουμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας.

Παίζουμε με μια ομάδα  από την κυψέλη του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, τα Κανάρια που όλοι ξέρουν το ταλέντο και την δουλειά που γίνεται σ’ αυτές τις ομάδες και τον τρόπο ποδόσφαιρου που διδάσκονται.

Ελπίζω να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι και να το χαρούν όλοι που θα αγωνιστούν. Τέλος δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός πως κάποιες ομάδες ή παίκτες δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν σ’ ένα τοπικό πρωτάθλημα, γιατί υπάρχει χρονική δέσμευση ποτέ θα εγγραφείς στο μητρώο, κάτι που φυσικά και στηρίζω και έπρεπε να μπει ένας μπούσουλας στα σωματεία, χωρίς όμως να είναι η ταφόπλακα και το τέλος σωματείων, γιατί θέλω να πιστεύω ότι ο σκοπός του Μητρώου άλλος ήταν και τελικά θα κάνει περισσότερο κακό…».