Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Χωματάς: «Πιάσαμε σ’ αρκετά καλό βαθμό την αγωνιστικότητα που θέλουμε να έχουμε»

Ο Δημήτρης Χωματάς μίλησε στο Primesport.gr μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Παλιανή.

Ασίτες και Παλιανή έμειναν στο 1-1 για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, μετά τον Δημήτρη Χωματά να μιλά στο Primesport.gr μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο ικανός τεχνικός των “Λιονταριών” έκανε λόγο για έλλειψη δυνάμεων των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο-καθοριστικό μέρος του αγώνα, παρά το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Δημήτρης Χωματάς συνεχάρη το διαιτητικό τρίο του αγώνα, το οποίο ήταν άψογο κατά τα λεγόμενα του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Παλιανή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στο παιχνίδι με την Παλιανη κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αν και μείναμε πίσω στο σκορ αντιδράσαμε γρήγορα ισοφάρισαμε κάναμε και 2 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τους Κάτελα και Σφακιανάκη. Το ευχάριστο είναι ότι πιάσαμε σ’ αρκετά καλό βαθμό την αγωνιστικότητα που θέλουμε να έχουμε. Στο δεύτερο μέρος ξέροντας ότι δεν έχουμε τις δυνάμεις που πρέπει προσπαθήσαμε να διαχειριστουμε το ματς να μην δεχτούμε γκολ και σε κάποια αντεπίθεση να σκοράρουμε κάτι που δεν καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας στην διαιτησία που ήταν άψογη και στην Παλιανη εύχομαι καλή συνέχεια.»