Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εθνική Γυναικών: Θέλει να κάνει το δύο στα δύο κόντρα στην Ουκρανία στο φιλόξενο Γεντί Κουλέ

Με στόχο να κάνει το δύο στα δύο και να πάρει ακόμη μια νίκη στον όμιλο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα (31/10) στις 5μ.μ στο Γεντί Κουλέ την Ουκρανία στο δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο όμιλο του Β΄γκρούπ του Nations League. 

Αυτή τη φορά τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της Ουκρανίας αλλά η Εθνική μας με φόρα από τη νίκη στο πρώτο ματς της Παρασκευής και με την συμπαράσταση του κόσμου που ελπίζουν να κάνει έδρα και πάλι το γήπεδο του ΟΦΗ και να σπρώξει τα κορίτσια του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη σε ακόμη ένα τρίποντο.

Μια νίκη που ουσιαστικά θα εξασφαλίσει την παραμονή της Εθνικής στο β΄γκρούπ δυναμικότητας του Nations League και από την άλλη θα αυξήσει τις ελπίδες για κατάκτηση της 2ης θέσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει την άνοδο στο πρώτο γκρούπ δυναμικότητας της διοργάνωσης.

Και το σημερινό παιχνίδι θα καλυφθεί ζωντανά από τη Nova και απο το κανάλι της ΕΠΟ στο Youtube ενώ υπενθυμίζουμε ότι και σήμερα η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη και θα είναι ανοικτές οι θύρες 2,3 και 7α και 7β για την εξυπηρέτηση του κόσμου.