Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εθνική Ελλάδος: Mε Γιακουμάκη στην κορυφή η ενδεκάδα κόντρα στη Γαλλία

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει τη Γαλλία στο Σταντ ντε Φρανς (19/06, 21:45, NOVA Sports Prime, ALPHA ) για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή ενδεκάδα της Ελλάδας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παρατάσσει την Εθνική σε σχηματισμό 4-3-3 και προχώρησε σε δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την εθνική Ιρλανδίας. Ο Μανώλης Σιώπης ξεκινά στο αρχικό σχήμα στον άξονα και ο Μάνταλος μετατοπίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στην κορυφή επέλεξε τον Γιακουμάκη αντί για τον Παυλίδη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα τη Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Γιακουμάκης

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ άλλαξε κατά 2/3 την Εθνική του σε σχέση με το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ. Μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην κορυφή βρίσκονται οι Κομάν και Κολό Μουανί. Παράλληλα επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα οι Μάικ Μενιάν και Νταγιότ Ουπαμεκανό.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας: Μενιάν, Κουντέ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντές, Γκριεζμάν, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Κομάν, Κολό Μουανί, Εμπαπέ.

Πηγή: sport24.gr