Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκσυγχρονίζεται ο ΕΓΟΗ με κανάλι στο Youtube και εκπλήξεις

Ο ΕΓΟΗ εκσυγχρονίζεται έχοντας δημιουργήσει νέα σελίδα της ομάδας στο Facebook ενώ φαίνεται πως το ιστορικό σωματείο δεν θα σταματήσει εκεί!

Ήδη δημιουργήθηκε κανάλι στην πλατφόρμα του Youtube όπου όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΓΟΗ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, ανακοινώσεις και βίντεο με δηλώσεις στελεχών του σωματείου και όχι μόνο.

 

Παράλληλα έντονη κινητικότητα επικρατεί και στο μεταγραφικό κομμάτι καθώς αναμένονται 6-7 προσθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΓΟΗ:

“Έντονη κινητικότητα στον εγοη σε όλα τα επίπεδα”

Ο Εγοη μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο καθώς κινείται δυναμικά και στο επίπεδο μεταγραφών,
καθώς ο προπονητής έχει ζητήσει να έχει συμπληρωθεί το τελικό ρόστερ της ομάδας το αργότερο μέχρι και τις 20 Αυγούστου που είναι και το πρώτο φιλικό της ομάδας, αλλά επίσης κινείται δυναμικά και στο νεοϊδρυθέν πλέον τμήμα μάρκετινγκ, το οποίο είναι απαραίτητο πλέον για την λειτουργία και ενδυνάμωση κάθε συλλόγου.

Σε αρχικό στάδιο λοιπόν δημιουργήθηκε γκρουπ στο FACEBOOK σας παραθέτουμε το λινκ :

https://www.facebook.com/groups/778393743504310/?ref=share

Και στο οποίο μέσα σε μια μέρα έχουν ήδη γίνει μέλη του γκρουπ: 70 άτομα.

Ο Εγοη δεν σταματά εδώ και δημιουργεί μέσω του you tube το ‘ Εγοη FC TV’
Ακολουθεί το λινκ :

https://www.youtube.com/channel/UCeRDMaUncKVFVH7t2PC9uvA

Μέσα λοιπόν από αυτό το κανάλι θα ακολουθήσουν πολλές εκπλήξεις, ανακοινώσεις, βίντεο, δηλώσεις των στελεχών της ομάδας και όχι μόνο !!

 

Υπάρχει σχέδιο και προγραμματισμός μέσα από το κανάλι της ομάδας να παρουσιαστεί σύντομα πρόγραμμα υποστήριξης υποψηφίων χορηγών και όχι μόνο!

Υπάρχει προγραμματισμός για after και pre game της ομάδας με βίντεο και δηλώσεις, ίσως προγραμματιστεί και live εβδομαδιαία εκπομπή , καθώς επίσης αν όχι όλα τα ποιο σημαντικά ματς της ομάδας είτε εντός είτε εκτός θα μεταδίδονται live με περιγραφή.

Η ομάδα του Εγοη καλεί τους φίλους και μη της ομάδας να κάνουν εγγραφή και στο γκρουπ της ομάδας στο Facebook και στο you tube καθώς υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στα μέλη της.

Σύντομα θα ξεκινήσουν και επαφές με υποψήφιους χορηγούς για την υποστήριξη του όλου project.

Στον αγωνιστικό σχεδιασμό αυτό που ισχύει είναι ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε 6-7 προσθήκες ποδοσφαιριστών σε θέσεις που έχει εντοπίσει ο προπονητής ότι θέλει ενίσχυση !!
Αναμένονται με έντονο ενδιαφέρον οι όλες περαιτέρω εξελίξεις !