Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα παρακαλάει να παίξει στη Γιουνάιτεντ!

Ο έμπειρος αμυντικός αυτοπροτάθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ!

Το φετινό καλοκαίρι έκανε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μοιάζει πιο θελκτική στην αγορά!

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κινήθηκαν δυναμικά, απέκτησαν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και αισίως ετοιμάζονται απόψε να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη νέα Premier League.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μετά τον χαμένο τελικό του Community Shield από την Μάντσεστερ Σίτι μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος υποδεχόμενη τη Φούλαμ στο Ολντ Τράφορντ!

Η μεταγραφική περίοδος ωστόσο είναι ακόμη ανοιχτή και η Γιουνάιτεντ δεν λέει όχι σε περαιτέρω ενίσχυση.

Μέχρι το φινάλε διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα αναζητούν στην αγορά περιπτώσεις παικτών που θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα χωρίς να κοστίσουν κάτι ιδιαίτερο.

Είναι σαφές πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα κοιτάξουν – και – στην αγορά των ελεύθερων για να κλείσουν το ρόστερ τους!

Το ρεπορτάζ του GinemeSport φέρνει στο προσκήνιο μια καλή περίπτωση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναφέρει πως ο Μάρκος Αλόνσο έχει αυτοπροταθεί στη βρετανική ομάδα. Ο Ισπανός αμυντικός με χρόνια εμπειρία στην Premier League με την Τσέλσι επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο 33χρονος ολοκλήρωσε στις αρχές του καλοκαιριού το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και τώρα μέσω του μάνατζερ του πιέζει τους «Κόκκινους Διαβόλους» να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Μάρκος Αλόνσο μπορεί ηλικιακά να έχει ξεπεράσει τα στάνταρντς που έχει βάλει ο Έρικ Τεν Χαγκ όμως έχει την εμπειρία να προσφέρει στην ομάδα του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

#sportsking