Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ελεύθερος από τον Ζαρό ο Μανιαδάκης: «Σε αυτή την ομάδα είχα περάσει τα καλύτερα μου ποδοσφαιρικά χρόνια»

Ο Γιώργος Μανιαδάκης με ανάρτηση του ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Ζαρό, τον οποίο και ευχαρίστησε για το γεγονός ότι του έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστεί ξανά σε μία ομάδα, όπου στο παρελθόν είχε περάσει τα καλύτερα του ποδοσφαιρικά χρόνια.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος, τόνισε ότι η συνεργασία του με τους Μεσσαρίτες λύθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ υπογράμμισε ότι ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί όσο ήθελε στην ομάδα. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Μια συνεργασία έφτασε στο τέλος της λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων.. ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Αθλητικός Όμιλος Ζαρού Α.Ο.Ζ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στην ομάδα που είχα περάσει την καλύτερη ποδοσφαιρική μου χρονιά, μετά από 15 χρόνια από την τελευταία παρουσία μου στον Ζαρό.. λυπάμαι μόνο που δεν κατάφερα να αγωνιστώ σε πολλά παιχνίδια λόγο του τραυματισμού που είχα.. θέλω να ευχαριστήσω τον Γιαννης Αλπαντακης Efraim Alpa Ζαχαριουδάκης Ι. Γιώργης Μάρκος Κατερίνα Vaggelis Saridakis και όλο το συμβούλιο- φροντιστες- προπονητες για την βοήθεια και την στήριξη που είχα συνεχώς μετά τον τραυματισμό μου..