Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εμφατική επιστροφή στις επιτυχίες για την ΡΕΑ!

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Ρ.Ε.Α., κερδίζοντας με το εμφατικό 3-0 τον Βόλο 2004, για τη 12η αγωνιστική της Women’s Football League

Η ομάδα του Ρεθύμνου σημείωσε την 6η φετινή της νίκη, αποδίδοντας εξαιρετικά στο γήπεδο της Σοχώρας.

Μία νίκη που την ανεβάζει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά, φτάνοντας τους 21 βαθμούς και ξεπερνώντας τα Τρίκαλα στην 5η θέση.

Οι παίκτριες της ΡΕΑ παρήγαγαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας 3 γκολ, έχοντας 2 δοκάρια και πάρα πολλές κλασικές φάσεις για γκολ, όπου αν ήταν πιο προσεκτικές το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο 11’ η Χατζηγιαννίδου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και ασίστ της Βορριά, ενώ 10 λεπτά αργότερα η Μαρκουτσά με άψογο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της ΡΕΑ, μετά από ασίστ της Μπασούρη.

Με την έναρξη του β’ μέρους η Ματέους σκόραρε για το 3-0, με σπουδαία κάθετη στον χώρο από την Κοτσάκι.

Στη συνέχεια, οι Μπράμε και Ματέους σημάδεψαν τα αντίπαλα δοκάρια, με το 3-0 να παραμένει ως το τέλος του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική, τελευταία του α’ γύρου, η Ρ.Ε.Α. θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι από τις Νέες Ατρομήτου σε ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

8’ Πρώτο σουτ από την Μπασούρη έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

11’ ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!! Εκτέλεσε το φάουλ με πάσα η Μαρκουτσά στη Βορριά, η οποία έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, με τη Χατζηγιαννίδου να κάνει το 1-0 με κεφαλιά.

16’ Η Μπασούρη σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι, σε κόρνερ.

21’ Η Ματέους έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, με την Κοτσάκι να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

22’ ΓΚΟΟΟΟΛ!!! Όμορφη επίθεση από την ομάδα μας, με την Μπασούρη να πασάρει στη Μαρκουτσά μέσα στην περιοχή και εκείνη με άπιαστο σουτ στο «παραθυράκι» της εστίας έκανε το 2-0.

31’ Η Ματέους έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

49’ ΓΚΟΟΟΛ!!! Η Ματέους βρέθηκε σε τετ α τετ απέναντι από τη Ρέιτσελ, μετά από ασίστ της Κοτσάκι και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα για το 3-0.

56’ Η Κοτσάκι επιχείρησε το μακρινό σουτ από μακριά, με τη Θεοχάρη να αποκρούει εντυπωσιακά στο «Γ» της εστίας της.

58’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε το κόρνερ, με την Μπράμε να πιάνει την κεφαλιά και την αντίπαλη άμυνα διώχνει πάνω στη γραμμή, ενώ σε νέο κόρνερ της Δαφέρμου η Μπασούρη έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την άμυνα να αποκρούει ξανά.

61’ Η Δαφέρμου εκτέλεσε νέο κόρνερ, με την Μπράμε να πιάνει ένα βολέ στην κίνηση από κοντά, με την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι και με τη βοήθεια της τερματοφύλακα απομακρύνθηκε από την περιοχή.

67’ Η Σιράζι έκλεψε την μπάλα από δεξιά, μοίρασε… μισό γκολ στην Μπασούρη, αλλά το σουτ της τελευταίας αποκρούστηκε με τα πόδια από την τερματοφύλακα.

75’ Η Ματέους έπιασε το πλασαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη Θεοχάρη να αποκρούει ξανά εντυπωσιακά.

82’ Η Ματέους βρέθηκε σε τετ α τετ, πέρασε την τερματοφύλακα αλλά απομακρύνθηκε στο πλάι, σούταρε, με την μπάλα να προσκρούει στο δεξί δοκάρι.

ΡΕΑ (Σ. Κοζανίδης): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Βορριά (60’ Κελαϊδή), Σολίς, Παντερή (60’ Σιράζι), Μαρκουτσά (71’ Δημισκίδου), Μπράμε, Μπασούρη (83’ Μεργέμογλου), Ματέους, Δαφέρμου (83’ Αλεξάκη), Χατζηγιαννίδου.

ΒΟΛΟΣ 2004 (Έλενα Κουσκούνη): Ρέιτσελ (53’ λ.τ. Θεοχάρη), Βέτσικα, Νικοπούλου, Κοκμοτού, Ζήγρα, Νέννε, Κατσιγιάννη, Παπαδόπουλος, Γκέκα (46’ μπάρτζου), Κέκου, Τσούκα.