Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εμφατική νίκη για τα Κανάρια, 4-0 τον Γιούχτα 2010

Τα Κανάρια επικράτησαν με το εμφατικό 4-0 του Γιούχτα 2010 στο πρωινό ματς που διεξήχθη στο Μαρτινέγκο για την 13η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στοπ στην ανοδική πορεία του Γιούχτα 2010, έβαλαν τα Κανάρια τα οποία παρά το τσουχτερό κρύο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες επικράτησαν της ομάδας των Αρχανών με 4-0.

Ο Ψυχαράκης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Παναγιώτη Κορδονούρη στο 45ο λεπτό για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο τελευταίο κομμάτι αυτού, τα Κανάρια ανέβασαν κατακόρυφα της απόδοση τους και με τους Χότζα (70′), Κοζορώνη (80′) να σκοράρουν έκαναν το 3-0 και τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Νωρίτερα οι Ντουράκης και Μυζύρης είχαν φτάσει κοντά στην ισοφάριση, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι, με τον πρώτο να αστοχεί με κεφαλιά από κοντά και τον δεύτερο να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το λάθος του Παπαδάκη, καθώς επενέβησαν σωτήρια οι αμυντικοί των Καναρίων πάνω στη γραμμή.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βασιλειάδης από πλάγια θέση για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Καναρίων μέσα στο Μαρτινέγκο στο 88′.

Κανάρια (Παναγιώτης Κορδονούρης): Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Μπατσέλι, Γαλανάκης, Φαίτάκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Ψυχαράκης, Κτιστάκης (67′ Ντολλάνι), Χότζα (80 Τοψής)’, Κοζορώνης (80′ Βιδάκης)

Γιούχτας 2010 (Βασίλης Μιχελουδάκης):  Καλυκάκης, Ζωγραφάκης, Μανουσάκης, Μυζύρης, Γκιαουράκης, Λυμπερίδης (46′ λ.τ Χρονάκης), Χαλεπάκης, Μακράκης, Ντουράκης, Χαλκιαδάκης, Καρτσώνης